Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον γιορτάζουν 45 χρόνια γάμου: «Ούτε μια βαρετή στιγμή»

Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον γιορτάζουν 45 χρόνια γάμου: «Ούτε μια βαρετή στιγμή» Facebook Twitter
0

Ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον γιόρτασαν τα 45 χρόνια γάμου τους, δημοσιεύοντας τρυφερά μηνύματα στα social media. 

«Η 11η Οκτωβρίου ήταν μια όμορφη μέρα πριν από 45 χρόνια», έγραψε ο 74χρονος πρώην Αμερικανός πρόεδρος, στη λεζάντα μιας κοινής τους φωτογραφίας. «Ακόμη είναι. Η νύφη ήταν επίσης όμορφη. Και ακόμη είναι. Χαρούμενη επέτειο, Χίλαρι. Σ' αγαπώ». 

Στη δική της ανάρτηση, η Χίλαρι Κλίντον δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο τους, το 1975. «Σαράντα πέντε χρόνια», έγραψε η πρώην υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ. «Ούτε μια βαρετή στιγμή και είσαι ακόμη οκαλύτερος φίλος μου. Σε αγαπώ, Μπιλ». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Forty-five years. Never a dull moment, and you're still my best friend. Love you, Bill.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hillary Clinton (@hillaryclinton) στις

Νωρίτερα φέτος, η 72χρονη Χίλαρι μίλησε για την στήριξη του συζύγου της μετά την ήττα από τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του 2016.

«Είναι τόσο ρομαντικός ευαίσθητος που μερικές φορές γυρίζω σπίτι και βρίσκω όντως λουλούδια για μένα επειδή ξέρει πως είχα μια άσχημη μέρα», είχε πει τον περασμένο Μάρτιο, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Άντι Κόεν. «Με σκέφτεται πάρα πολύ».

Τον Σεπτέμβριο του 2017, περίπου δέκα μήνες μετά την εκλογή Τραμπ, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε μιλήσει για το πόσο «απελευθερωτική» ήταν η ζωή της μετά και πώς της στάθηκε σε αυτό ο Μπιλ Κλίντον. 

«Ο Μπιλ είναι ο σύντροφος της ζωής μου. Τον τελευταίο χρόνο έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες να μιλάμε για πράγματα που μακάρι να είχα κάνει διαφορετικά στις εκλογές. Ο καιρός που περάσαμε μαζί με έκανε πιο ευγνώμων από ποτέ για έναν σύζυγο που είναι καλή παρέα στις καλές και τις άσχημες στιγμές». 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM