«Βροχή» κάνναβης στο Τελ Αβίβ - Drone έριξε εκατοντάδες σακουλάκια

«Βροχή» κάνναβης στο Τελ Αβίβ - Drone έριξε εκατοντάδες σακουλάκια Facebook Twitter
Reuters
0

Εκατοντάδες σακουλάκια με κάνναβη είδαν οι περαστικοί στο Τελ Αβίβ να απελευθερώνονται από drone και να προσγειώνονται σε κεντρική πλατεία. 

Δεν ήταν παρά μια δράση ομάδας ακτιβιστών που ζητούν τη νομιμοποίηση τού «επικίνδυνου ναρκωτικού» όπως χαρακτηρίζεται από την κυβέρνηση. 

Οι πολίτες έσπευσαν να μαζέψουν τα σακουλάκια με την ετικέτα Free Love μέσα σε μια πράσινη καρδιά. 

H πρωτοβουλία είχε προαναγγελθεί από την ομάδα Green Glider για τη ρίψη συνολικά ενός κιλού κάνναβης, χωρισμένης σε σακουλάκια των δύο γραμμαρίων. 

Το μήνυμα της ομάδας ανέφερε πως το εγχείρημα ήταν στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος παράδοσης κάνναβης στους πολίτες, εν μέσω απαγορεύσεων λόγω πανδημίας κορωνοϊού. 


Παρότι στο Ισραήλ επιτρέπεται η ιατρική χρήση της κάναβης, μέχρι στιγμής η ψυχαγωγική της χρήση απαγορεύεται. 

Η αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες στα 30 τους που φέρεται να χειρίζονταν το drone, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπόριο ναρκωτικών. 

Με πληροφορίες από Haaretz/BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΤΡΑΜΠ ΡΩΣΙΑ ΔΑΣΜΟΙ ΕΕ

Διεθνή / Τραμπ για Γροιλανδία: «Τώρα είναι η ώρα και θα γίνει» – Στόχος η απομάκρυνση της ρωσικής απειλής

Ο Αμερικανός πρόεδρος επαναλαμβάνει αφότου επέστρεψε στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2025 πως δεν θα συμβιβαστεί με τίποτε λιγότερο από την «ιδιοκτησία» της Γροιλανδίας
THE LIFO TEAM