ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

Παρίσι: «Άγρια» επεισόδια μετά την ήττα της Παρί στον τελικό του Champions League- 148 συλλήψεις

Παρίσι: «Άγρια» επεισόδια μετά την ήττα της Παρί στον τελικό του Champions League- 148 συλλήψεις Facebook Twitter
0

Στους δρόμους ξέσπασαν οι οπαδοί της Παρί την αποτυχία της ομάδας τους να κερδίσει το Champions League, προκαλώντας σφοδρά επεισόδια στη γαλλική πρωτεύουσα.

Οπαδοί πυρπόλησαν αυτοκίνητα και έσπασαν βιτρίνες. Τα επεισόδια εκδηλώθηκαν στην Champs-Elysees και γύρω από το στάδιο «Παρκ ντε Πρενς», όπου είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League σε γιγαντοοθόνη. Ομάδες οπαδών συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις, που έκαναν χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.

Η αστυνομία προχώρησε σε 148 συλλήψεις για «βία, καταστροφές και ρίψη αντικειμένων σε αστυνομικούς», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Επίσης, επιβλήθηκε πρόστιμο σε 404 ανθρώπους, επειδή δεν φορούσαν μάσκα.

 

Η βία δεν είναι ανεκτή, τόνισε ο αντιδήμαρχος Παρισιού, Νικολά Νόρντμαν. «Οι δράστες δεν είχαν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, με την Παρί Σεν Ζερμέν και με το Παρίσι. Πρέπει να καταδικαστεί η συμπεριφορά τους», συμπλήρωσε και ευχαρίστησε την αστυνομία και την πυροσβεστική για το έργο τους όλη τη νύχτα.

Η Παρί ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου με 1-0 στον τελικό του Champions League, χάρη στο γκολ του Κομάν. Οι Βαυαροί αναδείχθηκαν για έκτη φορά στην ιστορία τους πρωταθλητές Ευρώπης, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Λίβερπουλ. Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης (13) και η Μίλαν (7) έχουν κατακτήσει περισσότερες φορές το τρόπαιο.

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Παντρεύτηκε ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ

Διεθνή / Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Παντρεύτηκε ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ

Στενός φίλος του Ουίλιαμ και του Χάρι ο Βρετανός αριστοκράτης Χιου Γκρόσβενορ - Ο δούκας του Σάσεξ δεν παρευρέθηκε στο γάμο για «να μην επισκιάσει τη μεγάλη μέρα του φίλου του»
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αμερικανός 100χρονος βετεράνος έκανε «δεύτερη απόβαση στην Νορμανδία» για να παντρευτεί την 96χρονη αρραβωνιαστικιά του 

Διεθνή / Αμερικανός 100ετών έκανε «δεύτερη απόβαση στην Νορμανδία» για να παντρευτεί την 96χρονη αραβωνιαστικιά του

Ο Αμερικανός βετεράνος Χάρολντ Τέρενς 100 ετών συμμετείχε στην απόβαση της Νορμανδίας στις 6 Ιουνίου του 1944 - Έχει τιμηθεί από τον Εμανουέλ Μακρόν με το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής 
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Τουρκία: Ο Ερντογάν υπέγραψε την επιστολή των ΗΠΑ για τα 40 μαχητικά F-16 Block 70

Διεθνή / Τουρκία: Ο Ερντογάν υπέγραψε την επιστολή των ΗΠΑ για τα 40 μαχητικά F-16 Block 70

O Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατάφερε να αποκτήσει τα πολυπόθητα μαχητικά F-16 Block 70, για να αντισταθμίσει, κάπως, την αποβολή της Τουρκίας από το πρόγραμμα για τα μαχητικά F-35
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ