Ο Φάρατζ έσπασε την καραντίνα, λέει ότι τον επισκέφθηκε η αστυνομία

Ο Φάρατζ έσπασε την καραντίνα, λέει ότι τον επισκέφθηκε η αστυνομία Facebook Twitter
Πηγή φωτό Twitter
0

«Παράνοια» χαρακτήρισε την καραντίνα ο Νάιτζελ Φάρατζ, που δήλωσε ότι τον επισκέφθηκε η αστυνομία επειδή παραβίασε τις κυβερνητικές οδηγίες για την αποφυγή μετακινήσεων στη Βρετανία, λόγω κορωνοϊού.

Ο αρχηγός του κόμματος Brexit έγραψε στο Twitter ότι του χτύπησαν την πόρτα δύο αστυνομικοί, για να του υπενθυμίσουν τις οδηγίες για τις μετακινήσεις. «Παράνοια της καραντίνας», έγραψε ο Φάρατζ.

«Είχαν λάβει καταγγελία ότι πήγα στο Ντόβερ για να αναφέρω το σκάνδαλο παράνομης μετανάστευσης που λαμβάνει χώρα εκεί. Τι απόλυτη σπατάλη χρήματος και χρόνου», έγραψε ακόμη ο πρώην βουλευτής.


Ο Νάιτζελ Φάρατζ χθες δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο από το Ντόβερ, στο οποίο υποστήριζε ότι η υπηρεσία φύλαξης συνόρων παρέλαβε παράτυπους μετανάστες λειτουργώντας σαν «υπηρεσία ταξί». «Δεν έχω καμία ιδέα για την κατάσταση της υγείας αυτών των ανθρώπων που έρχονται, σε ό,τι αφορά στον κορωνοϊό», υποστήριξε ακόμη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM
Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΙΛΒΙΑ ΣΑΛΙΣ ΓΕΝΟΒΑ

Διεθνή / Ιταλία: Καθώς η επιρροή της Μελόνι εξασθενεί, η προοδευτική Σίλβια Σάλις κερδίζει έδαφος στη Γένοβα

Πάνω από 20.000 άνθρωποι γέμισαν την κεντρική Piazza Matteotti στη Γένοβα το περασμένο Σαββατοκύριακο για μια δωρεάν συναυλία της βραβευμένης techno DJ Σάρλοτ ντε Βίτ. Ανάμεσά τους, η δήμαρχος της πόλης, Σίλβια Σάλις.
THE LIFO TEAM