Ο Φάρατζ έσπασε την καραντίνα, λέει ότι τον επισκέφθηκε η αστυνομία

Ο Φάρατζ έσπασε την καραντίνα, λέει ότι τον επισκέφθηκε η αστυνομία Facebook Twitter
Πηγή φωτό Twitter
0

«Παράνοια» χαρακτήρισε την καραντίνα ο Νάιτζελ Φάρατζ, που δήλωσε ότι τον επισκέφθηκε η αστυνομία επειδή παραβίασε τις κυβερνητικές οδηγίες για την αποφυγή μετακινήσεων στη Βρετανία, λόγω κορωνοϊού.

Ο αρχηγός του κόμματος Brexit έγραψε στο Twitter ότι του χτύπησαν την πόρτα δύο αστυνομικοί, για να του υπενθυμίσουν τις οδηγίες για τις μετακινήσεις. «Παράνοια της καραντίνας», έγραψε ο Φάρατζ.

«Είχαν λάβει καταγγελία ότι πήγα στο Ντόβερ για να αναφέρω το σκάνδαλο παράνομης μετανάστευσης που λαμβάνει χώρα εκεί. Τι απόλυτη σπατάλη χρήματος και χρόνου», έγραψε ακόμη ο πρώην βουλευτής.


Ο Νάιτζελ Φάρατζ χθες δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο από το Ντόβερ, στο οποίο υποστήριζε ότι η υπηρεσία φύλαξης συνόρων παρέλαβε παράτυπους μετανάστες λειτουργώντας σαν «υπηρεσία ταξί». «Δεν έχω καμία ιδέα για την κατάσταση της υγείας αυτών των ανθρώπων που έρχονται, σε ό,τι αφορά στον κορωνοϊό», υποστήριξε ακόμη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

WALL STREET JOURNAL ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Wall Street Journal: Ο πόλεμος στο Ιράν δίνει στους αντιπάλους των ΗΠΑ «μια ματιά σε πραγματικό χρόνο» για τον αμερικανικό στρατό

Κίνα, Ρωσία και Βόρεια Κορέα έχουν μια σπάνια ευκαιρία να μάθουν για τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του αμερικανικού στρατού
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Ουγγαρία: Αντιδράσεις για τον διορισμό του κουνιάδου του Μαγιάρ ως υπουργού Δικαιοσύνης

Ο νέος πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Πέτερ Μαγιάρ, υπερασπίστηκε την απόφασή του να διορίσει τον κουνιάδο του στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, απαντώντας στις επικρίσεις για σύγκρουση συμφερόντων
THE LIFO TEAM