Βρετανία: Αναβάλλεται το φεστιβάλ Glastonbury λόγω κορωνοϊού

Βρετανία: Αναβάλλεται το φεστιβάλ Glastonbury λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
Άκυρο για φέτος το διάσημο φεστιβάλ Glastonbury λόγω κορωνϊού (EPA)
0

Αναβάλλεται το επετειακό για φέτος φεστιβάλ Glastonbury στη Βρετανία λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών το φετινό φεστιβάλ, που κλείνει τα 50 χρόνια του, δεν θα πραγματοποιηθεί σε μία προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του ιού.

«Λυπούμαστε για αυτή την ανακοίνωση, αλλά θα χρειαστεί να ακυρώσουμε το Glastonbury 2020. Τα φετινά εισιτήρια θα μετατεθούν για του χρόνου.» ανέφεραν σε ανάρτησή τους οι διοργανωτές.

Πριν από λίγες μέρες, παρά τις ανησυχίες για την εξάπλωση του κορωνοϊού, οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει ένα line up με περισσότερους από 50 καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου ονόματος Kendrick Lamar.

Το φεστιβάλ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα πραγματοποιείτο από τις 24 ως τις 28 Ιουνίου στο Worthy Farm, στο Σόμερσετ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Διεθνή / Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Nομικοί εκπρόσωποι της Μινεσότα χαρακτήρισαν την κατάσταση «χωρίς προηγούμενo», περιγράφοντας τους πράκτορες σαν «στρατό» που συμμετέχει σε «εκτεταμένες παράνομες βίαιες ενέργειες»
THE LIFO TEAM
Το Ισραήλ επιδιώκει αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και βασίζεται στον Τραμπ για να το πετύχει

Διεθνή / Το Ισραήλ επιδιώκει αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και βασίζεται στον Τραμπ για να το πετύχει

Η αβεβαιότητα γύρω από το ποιος θα αναλάβει τον έλεγχο του Ιράν σε περίπτωση αλλαγής καθεστώτος, αλλά και η πιθανότητα μακράς περιφερειακής αναταραχής, καθιστούν τη στρατηγική σιωπή του Ισραήλ κρίσιμη και επικίνδυνα εύθραυστη
THE LIFO TEAM