ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Έπεσε στο δρόμο από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και σκοτώθηκε - Ενώ κοιμόταν

Έπεσε στο δρόμο από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και σκοτώθηκε - Ενώ κοιμόταν Facebook Twitter
0

Μια 35χρονη έχασε τη ζωή της στον αυτοκινητόδρομο Λιόν - Παρίσι,όταν έπεσε στο οδόστρωμα ενώ κοιμόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την γαλλική χωροφυλακή, η γυναίκα με καταγωγή από την Ιταλία κοιμόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που οδηγούσαν οι γονείς της, όταν λίγο μετά τις 02:00 τοπική ώρα άνοιξε η πόρτα για άγνωστο λόγο με αποτέλεσμα να πέσει στον δρόμο.

Ξυπνώντας απότομα, η 35χρονη προσπάθησε να διασχίσει τον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος της κοινότητας του Σεν Κολόμπ, και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα όπου την χτύπησαν τουλάχιστον δύο οχήματα, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Οι γονείς της, οι οποίοι βρισκόντουσαν σε κατάσταση σοκ, απομακρύνθηκαν από τον τόπο του δυστυχήματος από μέλη των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ