Η νέα γκάφα Τραμπ: Συνεχάρη λάθος πολιτεία - Μετά τη νίκη των Kansas City Chiefs στο Super Bowl

Η νέα γκάφα Τραμπ: Συνεχάρη λάθος πολιτεία - Μετά τη νίκη των Kansas City Chiefs στο Super Bowl Facebook Twitter
Σοβαρό γεωγραφικό λάθος από τον Ντόναλντ Τραμπ, κατά το συγχαρητήριο μήνυμά του στους νικητές του Super Bowl
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν μεταξύ των πρώτων που έσπευσαν να συγχαρούν τους Kansas City Chiefs για τη νίκη τους με 31-20 επί των San Francisco 49ers στο χθεσινό Super Bowl, ωστόσο υπέπεσε σε ένα σοβαρό λάθος γεωγραφίας που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από τους χρήστες των social media.

«Συγχαρητήρια στους Kansas City Chiefs για το εκπληκτικό παιχνίδι και τη φανταστική επιστροφή υπό τρομακτική πίεση. Εκπροσωπείτε τη σπουδαία πολιτεία του Κάνσας και στην πραγματικότητα ολόκληρη την Αμερική άριστα. Η χώρας μας είναι ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ» έγραψε ο Τραμπ μέσω Twitter.

Η νέα γκάφα Τραμπ: Συνεχάρη λάθος πολιτεία - Μετά τη νίκη των Kansas City Chiefs στο Super Bowl Facebook Twitter

To μόνο πρόβλημα είναι πως το Κάνσας Σίτι όπου βρίσκεται - και πάντα βρισκόταν - η έδρα των πρωταθλητών, είναι στο Μιζούρι, όχι στο Κάνσας.

Παρότι ο Τραμπ γρήγορα αντιλήφθηκε το λάθος και έσβησε το επίμαχο Tweet, οι αντιδράσεις και τα περιπαικτικά σχόλια πλημμύρισαν τα social media ενώ το σκρίνσοτ του -πλέον εξαφανισμένου- σχολίου συνέχισε να κυκλφορεί.


Και δεν είναι η μόνη γκάφα του Αμερικανού προέδρου. Προ μηνών είχε μπερδέχει το επίθετο του ιδρυτή της Apple, Τιμ Κουκ, αποκαλώντας τον Tim Apple, σε μια συνάντηση. Ενώ τον περασμένο Ιούνιο, αναφερόμενος στην επίσημη επίσκεψή του στη Βρετανία, μετέτρεψε σε «Πρίγκιπα των Φαλαινών», αντί της Ουαλίας τον Κάρολο, λόγω ενός ορθογραφικού λάθους.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ