Οργή στην Τουρκία για τον Ιμάμογλου - Πήγε για σκι δίπλα στις σεισμόπληκτες περιοχές

Οργή στην Τουρκία για τον Ιμάμογλου - Πήγε για σκι δίπλα στις σεισμόπληκτες περιοχές Facebook Twitter
1

Σφοδρές αντιδράσεις στην Τουρκία έχει προκαλέσει ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, που πήγε για σκι δίπλα στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Ο Ιμάμογλου επισκέφθηκε τις σεισμόπληκτες περιοχές στο Ελαγίζ την Κυριακή, όπου σημειώθηκε ο φονικός σεισμός των 6,8 Ρίχτερ αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, και αμέσως μετά πήγε για σκι σε μέρος δίπλα στις περιοχές που πλήγηκαν από τον σεισμό. 

Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης δημοσίευσε φωτογραφίες του με την οικογένειά του να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας σκι στην Ερζερούμ, καλώντας μάλιστα όλους να επισκεφτούν το μέρος «και να απολαύσουν αυτή την ομορφιά».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιμάμογλου κάνει κάτι παρόμοιο, καθώς το καλοκαίρι με τις πλημμύρες στην Κωνσταντινούπολη, δεν είχε διακόψει τις διακοπές του στην Αλικαρνασσό στο Μποντρουμ και επέστρεψε μόνο εφόσον προέκυψαν αντιδράσεις.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Διεθνή / Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» - Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ο φωτορεπόρτερ, Afshin Ismaeli, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram και γράφει για τις ανεπίσημες πληροφορίες που αφορούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 12.000
THE LIFO TEAM
Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια