Ο Μπαράκ Ομπάμα εύχεται στη Μισέλ για τα γενέθλιά της: «Σε κάθε σκηνή είσαι το αστέρι μου»

Ο Μπαράκ Ομπάμα εύχεται στη Μισέλ για τα γενέθλιά της: «Σε κάθε σκηνή είσαι το αστέρι μου» Facebook Twitter
0

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σε μία δημόσια επίδειξη θαυμασμού και αγάπης, ευχήθηκε στη σύζυγό του για τα 56α γενέθλιά της.

Ο Ομπάμα ανάρτησε μία σειρά τεσσάρων ασπρόμαυρων φωτογραφιών με τη Μισέλ, όπου αγκαλιάζονται τρυφερά και φιλιούνται. «Σε κάθε σκηνή, είσαι το αστέρι μου. Χρόνια πολλά, μωρό μου!» γράφει ο Ομπάμα.

View this post on Instagram

In every scene, you are my star, @MichelleObama! Happy birthday, baby!

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on

Στα 55α γενέθλια της Μισέλ, ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος είχε επιλέξει ένα στιγμιότυπο από το κοινό τους παρελθόν, γράφοντας τότε «Το ήξερα από τότε και είμαι απολύτως πεπεισμένος σήμερα - είσαι μία και μοναδική».

Το φετινό ποστ στο Instagram κέρδισε 750.000 likes σε λιγότερο από μισή ώρα.

Πέρυσι η Μισέλ Ομπάμα, στο βιβλίο της «Becoming», είχε αποκαλύψει τι ήταν εκείνο που την έκανε να ερωτευτεί τον σύζυγό της. «Μου είπε, "Είσαι τρελή, πρέπει να βγούμε. Μου αρέσεις, σου αρέσω". Αυτό λατρεύω σε αυτόν, είναι πολύ ευθύς», είχε πει η Μισέλ.

Όσο για το πρώτο ραντεβού τους, η Μισέλ είπε πως ο Μπαράκ ήταν πολύ τρυφερός και έκανε την κίνηση να την φιλήσει ενώ ήταν έξω για παγωτό. «Απλώς έγειρε για ένα φιλί.Και αυτό ήταν. Καταλαβαίνετε, από εκείνο το φιλί και μετά ήρθε η αγάπη. Και ήταν ο άντρας μου», είχε πει η ίδια.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ