Πυροβολισμοί στο Οχάιο - Εκκενώθηκαν δύο σχολεία

Πυροβολισμοί στο Οχάιο - Εκκενώθηκαν δύο σχολεία Facebook Twitter
Αστυνομικοί, αλλά και ειδικοί διαπραγματευτές βρίσκονται σε περιοχή του Κολόμπους στο Οχάιο όπου ακούστηκαν πυροβολισμοί
0

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Οχάιο, μετά από πληροφορίες για νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς σε συγκρότημα διαμερισμάτων. 

Σύμφωνα με την αστυνομία του Κολόμπους, πρόκειται για άνδρα δράστη ο οποίος φέρεται να άνοιξε πυρ μέσα από το διαμέρισμά του. Το τοπικό WBNS-10TV αναφέρει συγκεκριμένα πως ο άνδρας έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του και πυροβολεί κατά των αστυνομικών. Άγνωστο παραμένει αν και πόσοι άνθρωποι βρίσκονται μαζί του, εντός σπιτιού. 

Ισχυρές δυνάμεις έχουν σπεύσει σε περιοχή όπου ακούστηκαν πυροβολισμοί ενώ επί τόπου βρίσκονται και μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων, αλλά και διαπραγματευτές.

Δύο σχολεία στην περιοχή έχουν εκκενωθεί ενώ και οι κάτοικοι της περιοχής εγκατέλειψαν τα σπίτια τους. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα. Η αστυνομία κάνει έκκληση στους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM
Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Διεθνή / Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Επτά χώρες, ένας νικητής. Μια οικογένεια που κουράστηκε από τις πολυσύχναστες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης είχε μία αναπάντεχη εμπειρία στο κρυμμένο «στολίδι» της ηπείρου.
LIFO NEWSROOM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM