Αυστραλία: Θρίλερ με τον θάνατο 26χρονης Κύπριας - Βρέθηκε σε πάρκο σε μια λίμνη αίματος

Αυστραλία: Θρίλερ με τον θάνατο 26χρονης Κύπριας - Βρέθηκε σε πάρκο σε μια λίμνη αίματος Facebook Twitter
0

Ως πιθανή δολοφονία αντιμετωπίζεται από τις αρχές ο θάνατος της 26χρονης Ιόλης Χατζηλύρα από την Κύπρο, που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης στο πολυσύχναστο πάρκο Kalinga της Αυστραλίας

Την σορό της νεαρής κοπέλας βρήκαν σε μια λίμνη αίματος εργαζόμενοι του δήμου, εν μέρει γυμνή και με μώλωπες σε διάφορα σημεία, στοιχεία που παραπέμπουν σε δολοφονία.

Η Ιόλη Χατζηλύρα είχε γεννηθεί στην Κύπρο, από μητέρα Κύπρια και πατέρα Αυστραλό. Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο μερικά χρόνια πριν και τα αδέλφια της ζουν στην Κύπρο. Γυμνάσιο είχε πάει στο Κουίνσλαντ όπου και έζησε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Αυστραλία: Θρίλερ με τον θάνατο 26χρονης Κύπριας - Βρέθηκε σε πάρκο σε μια λίμνη αίματος Facebook Twitter
Αυστραλία: Θρίλερ με τον θάνατο 26χρονης Κύπριας - Βρέθηκε σε πάρκο σε μια λίμνη αίματος Facebook Twitter

Ο επιθεωρητής του ντετέκτιβ Tim Trezise είπε ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η αστυνομία αντιμετωπίζει το θάνατο της Ιόλης ως ύποπτο. Όπως εξήγησε, η 26χρονη ζούσε στο νότιο Μπρίσμπεϊν, δηλαδή στην εντελώς αντίθετη πλευρά της πόλης σε σχέση με το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

«Αυτό είναι ένα από τα μυστήρια μέχρι στιγμής, πώς έφτασε μέχρι το πάρκο Kalinga και γιατί ήταν σε αυτήν την πλευρά της πόλης», σχολίασε ο Trezise, προσθέτοντας πως «φαίνεται να έγινε προσπάθεια να την κρύψουν μέσα στους θάμνους».

Η αστυνομία βρήκε μερικά από τα σκίτσα της 26χρονης δίπλα στο σώμα της, χωρίς ωστόσο να μπορεί να πει με βεβαιότητα αν ήταν εκεί σχεδιάζοντας ή απλά τα είχε στην κατοχή της και της έπεσαν. Επίσης στην κατοχή της δεν βρέθηκε ούτε κινητό τηλέφωνο ούτε πορτοφόλι κάτι που έκανε δύσκολη την διαδικασίας ταυτοποίησης των στοιχείων της.

Ένα από τα τρία αδέλφια της Ιόλης δήλωσε στο Brisbane Times ότι είχε δει τελευταία φορά την αδελφή του το 2016, όταν αυτή επέστρεψε μόνιμα στο Μπρίσμπεϊν με τον πατέρα τους.

Η τελευταία φορά που μίλησαν ήταν περίπου πριν από μία εβδομάδα, όταν η Ιόλη είπε στον αδερφό της ότι ήθελε να επιστρέψει στην Κύπρο.

Με πληροφορίες από Guardian και Καθημερινή Κύπρου

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM