ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αεροπορική εταιρεία έγινε «περίγελος» για το χειρόγραφο μενού της και απαγορεύει τις φωτογραφίες στην πτήση

Αεροπορική εταιρεία έγινε «περίγελος» για το χειρόγραφο μενού της και απαγορεύει τις φωτογραφίες στην πτήση Facebook Twitter
2

Η αεροπορική εταιρία της Ινδονησίας, Garuda, απαγορεύει πλέον τις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της πτήσης, μετά και τις αντιδράσεις στα social media για το χειρόγραφο μενού στις πτήσεις της.

Όλα ξεκίνησαν από την φωτογραφία που τράβηξε ο δημοφιλής vlogger, Rius Vernandes, κατά την πτήση του με την Garunda, όπου έλαβε το μενού του φαγητού σε χειρόγραφο σημείωμα.

Η φωτογραφία έγινε viral και τώρα ο vlogger είναι αντιμέτωπος ακόμη και με κυρώσεις για τη δημοσίευσή του.

Αεροπορική εταιρεία έγινε «περίγελος» για το χειρόγραφο μενού της και απαγορεύει τις φωτογραφίες στην πτήση Facebook Twitter

Η εθνική αεροπορική εταιρεία της Ινδονησίας, Garuda, βρίσκεται υπ'ατμόν μετά το περιστατικό και προχωρά στην απαγόρευση της λήψης εικόνων κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Η εταιρεία φέρεται να ανέφερε το περιστατικό με το ποστάρισμα του Rius Vernandes στις αστυνομικές αρχές, καθώς δέχθηκε σαρκαστικά σχόλια στο διαδίκτυο. Η φωτογραφία αναρτήθηκε με τη λεζάντα: «Το μενού εκτυπώνεται κύριε».

Η φωτογραφία λήφθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Σίδνεϊ στο Ντενπασάρ το περασμένο Σάββατο και την Τετάρτη τόσο ο vlogger όσο και ο συνεργάτης του, που ταξίδευαν μαζί, έλαβαν κλήση από την Αστυνομία της Ινδονησίας για να προσέλθουν για κατάθεση.

Σε βίντεο στο YouTube με τίτλο «Τι συνέβη πραγματικά, πίσω από το χειρόγραφο μενού στην Business Class της Garuda», ο Rius υπερασπίστηκε τον εαυτό του, λέγοντας ότι δεν σκόπευε να βλάψει τη φήμη της αεροπορικής εταιρείας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Guys, gw sama elwi dapat panggilan dari polisi mengenai masalah ini. Kami di laporkan atas dugaan melakukan tindak pidana pencemaran nama baik. Gw yakin kalian tau kalau gw TIDAK ADA maksud sama sekali untuk mencemarkan nama baik siapapun. ⁣ ⁣ Gw sangat minta support kalian soal ini. Semua nya. Siapa pun. Kalian semua punya suara. Terutama teman2 influencer. Gw harap kalian bisa bantu share dan support gw dalam masalah ini karena gw gak mau di masa depan ketika kita review sesuatu dengan apa adanya, ketika kita memberikan kritisi yang membangun, kita bisa di pidana. ⁣ ⁣ Gw akan menghormati segala peraturan hukum yang ada dan akan menjalani semua ini. Gw sama sekali tidak merasa mencemarkan nama baik. Gw tidak takut. Tapi tidak ada kah cara yang lebih kekeluargaan dalam menyelesaikan masalah ini?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rius Vernandes (@rius.vernandes) στις

Ο Rius ζητά να μην γίνει αφορμή αυτό το περιστατικό να ποινικοποιηθούν τα σχόλια των επιβατών για τις αεροπορικές εταιρείες.

Όπως και να έχει, η Garuda ανακοίνωσε τελικά ότι απαγορεύει στους επιβάτες και το πλήρωμα να λαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Διεθνή
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ