Απεργία την Πρωτομαγιά

«Μην φιλάτε τις αγελάδες»: Η Αυστρία προειδοποιεί για το Cow Kiss Challenge που έγινε viral

«Μην φιλάτε τις αγελάδες»: Η Αυστρία προειδοποιεί για το Cow Kiss Challenge που έγινε viral Facebook Twitter
0

Η κυβέρνηση της Αυστρίας εξέδωσε αυστηρή προειδοποίηση σχετικά με το «Cow Kiss Challenge», την νέα viral πρόκληση στο διαδίκτυο που καλεί τον κόσμο να φιλήσει -με γλώσσα ή χωρίς- μια αγελάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το «KuhKussChallenge» ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες μέσω μιας ελβετικής εφαρμογής, που ονομάζεται Castl, και ενθαρρύνει του χρήστες στην Ελβετία και άλλες γερμανόφωνες χώρες να δώσουν σε αγελάδες φιλιά με ή χωρίς γλώσσα, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Η υπουργός Γεωργίας της Αυστρίας, Elisabeth Köstinger, έκανε λόγο για μια πολύ επικίνδυνη πρωτοβουλία. «Τα βοσκοτόπια και τα λιβάδια δεν είναι ζωολογικοί κήποι. Ενέργειες όπως αυτής θα μπορούσαν να έχουν πολύ σοβαρές συνέπειες», ανέφερε σε δήλωσή της, προειδοποιώντας πως οι αγελάδες μπορεί να γίνουν πολύ επιθετικές όταν υπερασπίζονται τα μοσχαράκια τους.

Η διατήρηση μιας ισορροπίας ανάμεσα στις δραστηριότητες των τουριστών και την ζωή των κτηνοτρόφων βοοειδών στις ορεινές περιοχές συνιστά ευαίσθητο θέμα στην χώρα, καθώς αμφότεροι ενισχύουν την εγχώρια οικονομία. Η αυστριακή κυβέρνηση, προσπαθώντας να προλάβει δυσάρεστα περιστατικά, έχει εκδώσει μάλιστα εγχειρίδιο οδηγιών προς πεζοπόρους και ορειβάτες, συνιστώντας τους να αποφεύγουν τα κοπάδια με αγελάδες όταν είναι δυνατόν.

 
 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ