Έγινε περιζήτητο μοντέλο στα 45 του, μετά από tweet του γιου του

0

Μπορείς να γίνεις περιζήτητο μοντέλο στα 45 σου από ένα και μοναδικό tweet του γιου σου; Μπορείς!

Ή τουλάχιστον αυτό συνέβη με τον Collin Hayslett και τον πατέρα του, όταν ο νεαρός και φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Toledo, αποφάσισε να μοιραστεί στο Twitter μερικές φωτογραφίες του ομολογουμένως γοητευτικού πατέρα του Clint και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να τρελάνει το διαδίκτυο. 

«Ο μπαμπάς μου, 45 χρονών, κυνηγάει μια καριέρα στο μόντελινγκ και ποτέ δεν τον είδα πιο ευτυχισμένο. Μου είπε ότι απλώς περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να αναδειχθεί. Οπότε, Twitter, γνώρισε τον μπαμπά μου», έγραψε σε ένα και μοναδικό tweet ο νεαρός και μαζί πόσταρε και μερικές εξαιρετικά εντυπωσιακές φωτογραφίες του πατέρα του. 


Αυτές προέρχονταν από τη φωτογράφιση που λίγο καιρό πριν είχε κάνει ο 45χρονος για λογαριασμό μίας νέας εταιρείας γυαλιών ηλίου, της Donahue Eyewear. Αυτό που ακολούθησε δεν το πίστευε κανείς από τους δύο. 

Ο Clint μέσα σε λίγες ώρες είχε γίνει περιζήτητος, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που επιχείρησαν να μιμηθούν το παράδειγμα του Colin ποστάροντας φωτογραφίες με τους μπαμπάδες τους, όχι όμως με την ίδια επιτυχία που σημείωσε ο 45χρονος. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

If you have only one smile in you give it to the people you love :)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ••• Photo by: @joshportraits #smile #donahugheyewear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clint Hayslett (@mrclinthayslett) στις

 

Όσο για εκείνον, σίγουρα δεν περίμενε αυτό το ανέλπιστο δώρο από τον γιο του. Όπως δήλωσε λίγο αργότερα και ενώ το πρόσωπό του είχε γίνει το απόλυτο viral ποτέ άλλοτε δεν χρειάστηκε να περάσει τόσες ώρες με ένα κινητό στο χέρι. «Ήταν τόσο εμπνευσμένο αυτό που συνέβη», σχολίασε με μετριοφροσύνη. 

Για την ιστορία, μέχρι χθες η ανάρτηση του γιου του -που έγινε και το πιο trend meme- κατέχει ρεκόρ με 81,236 retweets και 376,241 likes και η επιτυχία συνεχίζεται. 

Κάπου εδώ, ας σημειωθεί ότι το μοντέλο -και μπαμπάς του φοιτητή- επί 20 χρόνια ήταν ο πάστροας της εκκλησίας Harvest Lane Alliance στο Toledo, ενώ εργάστηκε και στον τομέα των πωλήσεων, μέχρι που πέρσι τον Σεπτέμβριο αποφάσισε ότι δεν είναι αργά να κυνηγήσει μία μικρή καριέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

There's a lot of stress... but once you get in the car, all that goes out the window.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ***⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Photo by: @joshportraits⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #car #donahugh #menswear #malemodel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clint Hayslett (@mrclinthayslett) στις

Άλλωστε, όπως λέει, για χρόνια άκουγε τους πάντες να του λένε πόσο γοητευτικός ήταν και πόσο μοναδικό στιλ είχε, οπότε αποφάσισε να κάνει κάτι που του άρεσε, έστω και αργά. 

Όπως εξηγεί το μόνο πρόβλημα τα προηγούμενα χρόνια ήταν ότι δεν είχε αυτοπεποίθηση και δεν πίστευε πολύ στον εαυτό του. 

Και τι γίνεται πλέον με τις χιλιάδες θαυμάστριες που τονώνουν την αυτοπεποίθησή του μέσω Διαδικτύου;  Όπως λέει η γυναίκα του είναι η Νο1 υποστηρίκτριά του και ο έρωτας του από το σχολείο. «Είναι η μόνη που η γνώμη της μετράει και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία», καταλήγει. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ