Κανείς δεν θέλει τη Neverland - Στα αζήτητα η έπαυλη και το ράντσο του Μαικλ Τζάκσον

Κανείς δεν θέλει τη Neverland - Στα αζήτητα η έπαυλη και το ράντσο του Μαικλ Τζάκσον Facebook Twitter
0

Μέρες πριν το «Leaving Neverland» του HBO ρίξει φως στις κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα του Μάικλ Τζάκσον, οι μεσίτες μείωσαν δραματικά την τιμή του ακινήτου, αλλά και πάλι το ενδιαφέρον είναι ανύπαρκτο.

Η έπαυλη μέσα στο τεράστιο, θρυλικό ράντσο του Μάικλ Τζάκσον, είδε την τιμή της να πέφτει από τα 69 εκατομμύρια δολάρια στα 31 εκατομμύρια δολάρια, μέσα σε λίγες μέρες.


Το Hollywood Reporter αναφέρει πως η Neverland είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα ακίνητα που θεωρείται «δύσκολο» για κάθε μεσίτη  καθώς συνδέεται άρρηκτα με την δημόσια, σκανδαλώδη ιστορία του πρώην ιδιοκτήτη.

Το Λος Άντζελες δεν ήταν ποτέ χώρος χωρίς σκάνδαλα και τα τελευταία 30 χρόνια, μερικά από αυτά βρέθηκαν να είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα με την ακίνητη περιουσία.

Αντίστοιχα προβλήματα αντιμετώπισαν τα ακίνητα του Ο Τζέι Σίμπσον αλλά και το διαμέρισμα που βρέθηκαν νεκροί στο Bundy Drive oι Νικόλ Μπράουν και Ρον Γκολντμαν μετά την άγρια δολοφονία.

Οι μεσίτες, η Suzanne Perkins και ο Kyle Forsyth της Compass, ανακοίνωσαν μείωση της τιμής από 69 εκατομμύρια δολάρια σε 31 εκατομμύρια δολάρια πριν από την προβολή του ντοκιμαντέρ στο HBO και πιστεύουν πως αν ένας αγοραστής μπορεί να παραβλέψει τις ιστορίες για όσα ο Τζάκσον, κατηγορείται πως έκανε μέσα στο ράντσο, τότε θα έχει στα χέρια του ένα ακίνητο μεγάλης αξίας σε προσφορά.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ