ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Τραμπ θα ζητήσει 8,6 δισ. δολάρια στον νέο προϋπολογισμό για να φτιάξει το Τείχος

Ο Τραμπ θα ζητήσει 8,6 δισ. δολάρια στον νέο προϋπολογισμό για να φτιάξει το Τείχος Facebook Twitter
0

O Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να ζητήσει αύριο από το Κογκρέσο 8,6 δισ. δολάρια για το χτίσιμο του τείχους στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού. 

Την πληροφορία μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο πληροφορίες από άτομα που έχουν σχέση με την κατάρτιση του προϋπολογισμού του 2020. 

Το ποσό είναι έξι φορές μεγαλύτερο από αυτό, που έχει εγκρίνει το Κογκρέσο σε κάθε ένα από τα δύο προηγούμενα δημοσιονομικά έτη για έργα που αφορούν την ασφάλεια των συνόρων και 6% υψηλότερο από εκείνο που εξασφάλισε φέτος ο Τραμπ κηρύσσοντας κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Οι Δημοκρατικοί αντιτίθεται στην ανέγερση του τείχους, το οποίο χαρακτηρίζουν ανήθικο και μη αναγκαίο. Μιας και έχουν την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων το αίτημα του Τραμπ δύσκολα θα γίνει δεκτό. 

Υπενθυμίζεται ότι το σχέδιο του Τραμπ κάνει λόγο για ένα τείχος 1.162 χιλιομέτρων, με το συνολικό κόστος του να υπολογίζεται στα 18 δισ. δολάρια.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ