Απεργία την Πρωτομαγιά

Στη φυλακή η συμμορία που έκανε ομοφοβικές επιθέσεις στο Λονδίνο

Στη φυλακή η συμμορία που έκανε ομοφοβικές επιθέσεις στο Λονδίνο Facebook Twitter
6

Στη φυλακή οδηγήθηκαν 9 μέλη μιας συμμορίας, που καταδικάστηκαν για ομοφοβικές επιθέσεις στο Λονδίνο. 

Στις 5 Μαΐου, ο αρχηγός της σπείρας, ο 24χρονος Χουσεΐν Ονέλ από το Χάκνεϊ και οκτώ ακόμα άτομα επιτέθηκαν στο πρώτο τους θύμα, σε ένα κλαμπ στο Σάκλγουελ Λέιν, στις 5 τα ξημερώματα. 

Κατά τη διάρκεια μιας φραστικής διαφωνίας, το θύμα επιχείρησε να μιλήσει σε έναν από τους δράστες όταν γρήγορα περικυκλώθηκε από τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας που τον χτύπησαν και τον κλώτσησαν, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. 

Στη συνέχεια ξυλοκόπησαν έναν ακόμα άνδρα που επιχείρησε να βιντεοσκοπήσει την επίθεση με το κινητό του, ενώ το πρώτο θύμα τους ξέφυγε και βγήκε από το κλαμπ. Φίλοι του δεύτερου θύματος παρενέβησαν και οι επιθέσεις κλιμακώθηκαν. 

Στη φυλακή η συμμορία που έκανε ομοφοβικές επιθέσεις στο Λονδίνο Facebook Twitter
Τα μέλη της συμμορίας

Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο Ονέλ έριξε διαβρωτική ουσία στο πρόσωπο και στα μάτια του δεύτερου θύματος, απειλώντας ταυτόχρονα με το πλαστικό μπουκάλι όποιον επιχειρούσε να παρέμβει. Από την επίθεση, ο άνδρας υπέστη ράγισμα κάτω από την κόγχη του ματιού του ενώ ένα άλλο άτομο βγήκε από τον καβγά με καψίματα στη γλώσσα.

Στη συνέχεια, οι δράστες μπήκαν σε τρία αυτοκίνητα και τράπηκαν σε φυγή, φωνάζοντας από τα παράθυρα ομοφοβικά συνθήματα προς τους παριστάμενους, υποστηρίζοντας ότι η συμμορία τους ελέγχει την περιοχή του Χάκνεϊ. 

Τα εννέα μέλη της συμμορίας βρίσκονται ήδη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Ο Χουσεΐν Ονέλ καταδικάστηκε σε 17 χρόνια κάθειρξης, ο Ονούρ Άρντιτς σε 14 χρόνια κάθειρξης ενώ σε εφτά ακόμα άτομα επιβλήθηκε ποινή διάρκειας 18 έως 30 μηνών. Όλα τα μέλη της συμμορίας είναι ηλικίας 20 έως 30 ετών.

Ο επιθεωρητής Ντέιβιντ Λάιτνερ που ηγήθηκε της έρευνας σχολίασε μετά την καταδίκη τους: «Εννέα βίαιοι και επικίνδυνοι άνδρες απομακρύνθηκαν από τους δρόμους του Λονδίνου σήμερα και τώρα θα περάσουν αρκετό καιρό κλειδωμένοι στην φυλακή». 

«Η βιαιότητα αυτής της επίθεσης, σε συνδυασμό με την ταχύτητα που κλιμακώθηκε, είναι πραγματικά συγκλονιστική. Μια ομάδα ανθρώπων που απολάμβαναν το τέλος μιας όμορφης νύχτας, υπέστησαν ένα αμείλικτο κύμα βίας, με χρήση τοξικής ουσίας, επειδή λειτούργησαν ως καλοί Σαμαρείτες και έσπευσαν να βοηθήσουν έναν άνθρωπο που είχε υποστεί βίαιη επίθεση», πρόσθεσε.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το θύμα που δέχτηκε την πρώτη επίθεση δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τις αρχές.

«Ελπίζω αυτός και όλοι όσοι δέχθηκαν την επίθεση αυτών των βίαιων ανθρώπων, να παρηγορηθούν από το γεγονός πως η ομάδα αυτή καταδικάστηκε».

Διεθνή
6

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
Το πιο τραγικό κωμικό παράδοξο και ανόητο είναι ότι παρά πολλοί ομοφυλόφιλοι αν όχι η πλειονότητα τους, υπερασπιζονται άκριτα τη μετανάστευση και την κάθε λογής μειονότητα απλώς και μόνο επειδή είναι μειονότητα.
Είχα διαβάσει άρθρο που έλεγε την εμπειρία μιας γυναίκας που πήγε στο Pride, όπου την κατηγόρησαν οι εκεί συμμετέχοντες ως Ισλαμοφοβική, επειδή ανέφερε πως όσο εμείς γιορτάζουμε το Pride και διαμαρτυρόμαστε για ψύλλου πήδημα, σε Ισλαμικές χώρες (και όχι μόνο) τους εκτελούν τους ομοφυλόφιλους και τους βασανίζουν.Αποτέλεσμα να την διώξουν απ' το Pride εκείνη την μέρα βρίζοντας την και λέγοντας την Ισλαμοφοβική.Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι οι κατηγορούμενοι είναι άτομα από αραβικές/μουσουλμανικές χώρες. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι οι επιθέσεις από δυτικούς/χριστιανούς δεν είναι γεγονός, αλλά τα στατιστικά είναι λίγο διαφορετικά.
Εγω προσωπικά έχω πέσει από τα σύννεφα... μα ο Χούσειν, ο Μεχμέτ, ο Ονουρ, ο Τουρκούτ και τα αλλά παιδιά ομοφοβικοί; Έλα Αλαχ στον τόπο σου... βρε μήπως είναι ισλαμοφοβία φάση;