Απεργία την Πρωτομαγιά

Το αποτυχημένο Photoshop στα πόδια του Αυστραλού πρωθυπουργού που έγινε viral

Το αποτυχημένο Photoshop στα πόδια του Αυστραλού πρωθυπουργού που έγινε viral Facebook Twitter
0

Προοριζόταν να γίνει το τέλειο οικογενειακό πορτρέτο: ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας χαμογελαστός δίπλα στην σύζυγό του και τα παιδιά τους. Τελικά έγινε αντικείμενο ανελέητου τρολαρίσματος. 

Η φωτογραφία στον ιστότοπο του Σκοτ Μόρισον είχε ένα τεράστιο ελάττωμα, που δεν κατάφερε φυσικά να περάσει απαρατήρητο. Ο Αυστραλός πρωθυπουργός είχε δυο αριστερά πόδια και ένα ζευγάρι ολόλευκα αθλητικά παπούτσια, επεξεργασμένα πολύ και άκομψα μέσω Photoshop. 

Η αποτυχημένη προσπάθεια παρέμβασης στην φωτογραφία δεν άργησε πολύ να γίνει viral στα social media, πυροδοτώντας ένα ανελέητο τρολάρισμα, στο οποίο οι χρήστες σχολίαζαν την εικόνα χρησιμοποιώντας το hashtag #shoegate, με την κατάληξη που είθισται να ονομάζονται διάφορα σκάνδαλα. 


Μετά τον σάλο, η αρχική φωτογραφία αποκαταστάθηκε ενώ εκπρόσωπος του Μόρισον έσπευσε να διευκρινίσει πως ο πρωθυπουργός ούτε ζήτησε ούτε έδωσε άδεια για το Photoshop. 

Όσο για τον Σκοτ Μόρισον, αποφάσισε απλώς να διασκεδάσει με το όλο θέμα και το πρωί της Τετάρτης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από τα επίμαχα αθλητικά παπούτσια του, όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα. 

«Μήνυμα προς το Τμήμα μου: Δεν ζήτησα το γυάλισμα στα παπούτσια, αλλά αν πρέπει όντως να κάνετε Photoshop, παρακαλώ εστιάστε στα μαλλιά (λόγω έλλειψης), όχι στα πόδια! Ορίστε [τα παπούτσια] σε όλη τους την δόξα- η επιλογή μου κάθε φορά που μπορώ να αποφύγω το κοστούμι», σχολίασε ο Αυστραλός πρωθυπουργός. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ