ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Μια 22χρονη κατασπαράχθηκε από λιοντάρι σε καταφύγιο ζώων στις ΗΠΑ

Μια 22χρονη κατασπαράχθηκε από λιοντάρι σε καταφύγιο ζώων στις ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Μια 22χρονη γυναίκα, που είχε ξεκινήσει να εργάζεται σε καταφύγιο με ζώα, πέθανε μετά από επίθεση λιονταριού το οποίο διέφυγε από τον περιφραγμένο χώρο του στο κέντρο της Βόρειας Καρολίνας.

Μια ομάδα φροντιστών πραγματοποιούσε καθαρισμό στο χώρο του λιονταριού όταν το ζώο διέφυγε από τον κλειδωμένο χώρο, έφτασε στην περιοχή όπου βρισκόταν η Alexandra Black και τη σκότωσε.

Η νεαρή κοπέλα λάτρευε τα ζώα και είχε ξεκινήσει να εργάζεται στο καταφύγιο πριν δέκα μέρες, όπως ανέφερε η οικογένειά της.

Μια 22χρονη κατασπαράχθηκε από λιοντάρι σε καταφύγιο ζώων στις ΗΠΑ Facebook Twitter

Το προσωπικό δεν μπόρεσε να εμποδίσει το αρσενικό λιοντάρι, το οποίο τελικά πυροβόλησαν και σκότωσαν ώστε να μπορέσουν να ανακτήσουν τη σορό της 22χρονης κοπέλας.

Δεν ήταν αμέσως σαφές το πώς το λιοντάρι διέφυγε από τον περιφραγμένο περίβολο, σύμφωνα με το κέντρο και το γραφείο του σερίφη.

Το καταφύγιο, το οποίο διοικείται από μια μη κερδοσκοπική εταιρεία, φιλοξενεί περισσότερα από 80 ζώα και παραμένει κλειστό μέχρι νεωτέρας καθώς διεξάγεται έρευνα για την τραγωδία.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ