ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πολύ ισχυρός σεισμός 7,6 Ρίχτερ στον Ειρηνικό Ωκεανό- Προειδοποίηση για τσουνάμι

Πολύ ισχυρός σεισμός 7,6 Ρίχτερ στον Ειρηνικό Ωκεανό- Προειδοποίηση για τσουνάμι Facebook Twitter
0

Πολύ ισχυρός σεισμός 7,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής Νέας Καληδονίας, στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Τον σεισμό ανακοίνωσε το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό (PTWC), το οποίο προειδοποίησε για πιθανό τσουνάμι κοντά στο επίκεντρο του σεισμού.

«Υπάρχει πιθανότητα να προκληθούν επικίνδυνα παλιρροϊκά κύματα εντός 1.000 χιλιομέτρων από το επίκεντρο του σεισμού κατά μήκος των ακτών του Βανουάτου και της Νέας Καληδονία», σύμφωνα με το PTWC.

Το εστιακό βάθος του σεισμού, που σημειώθηκε ανοιχτά της υπερπόντιας αυτής κτήσης της Γαλλίας, ήταν μικρό, υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα. Το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 155 χιλιομέτρων ανατολικά, νοτιοανατολικά των Νησιών Λογιοτέ ανοιχτά της ανατολικής ακτής της Νέας Καληδονίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ