ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η εικόνα του Έλον Μασκ να καπνίζει μαριχουάνα δεν αρέσει καθόλου στη NASA

Η εικόνα του Έλον Μασκ να καπνίζει μαριχουάνα δεν αρέσει καθόλου στη NASA Facebook Twitter
0

«Δεν πρόκειται να ξαναδείτε τον CEO της SpaceX, Έλον Μασκ να καπνίζει μαριχουάνα ή να πίνει ουίσκι σε βίντεο podcast αν δηλαδή θέλει να βοηθήσει τους αστροναύτες να πάνε στο διάστημα».

Αυτή ήταν η δήλωση της NASA δια στόματος του διαχειριστή Jim Bridenstine ο οποίος συνεργάζεται με την εταιρία του Έλον Μασκ και την Boeing πάνω στο πρότζεκτ του διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

«Δεν ήταν και πολύ έξυπνο καθώς δεν ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Οι αρχηγοί τέτοιων οργανισμών θα πρέπει να είναι το καλό παράδειγμα του τι σημαίνει να είσαι στο τιμόνι ενός οργανισμού που πρόκειται να στείλει αμερικανούς αστροναύτες στο διάστημα», δήλωσε ο Bridenstine μιλώντας σε δημοσιογράφους την Πέμπτη.


«Ο Musk πρέπει να καταλάβει ότι συμβολίζει την ασφάλεια του πρότζεκτ και άρα θα πρέπει να καταλάβει ότι μία τέτοια ανάρμοστη συμπεριφορά δεν θα πρέπει να γίνει αποδεκτή, ούτε να επαναληφθεί» εξήγησε ο εκπρόσωπος της NASA.

Τα συμβόλαια της NASA με τις εταιρείες αεροδιαστημικής τεχνολογίας αξίζουν πολλά δισεκατομμύρια δολάρια και κάτι τέτοιο επιτάσσει κανόνες συμπεριφοράς που να απέχουν από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ