Μια νεαρή μπλόγκερ και instagram influencer ισχυρίζεται ότι της απαγορεύθηκε η είσοδος στο μουσείο του Λούβρου από έναν φύλακα λόγω του προκλητικού φορέματος που φορούσε.

 

Η Newsha Syeh, από την Αυστραλία, ταξίδεψε στο Παρίσι, αλλά όταν προσπάθησε να επισκεφτεί το διάσημο μουσείο ισχυρίζεται πως δεν τα κατάφερε λόγω ενδυμασίας.

 

Μετά το περιστατικό, η νεαρή εξέφρασε την απογοήτευσή της στο Instagram, στους 230.000 followers της.

 

 

 

 

 

«Χθες στο Λούβρο, με σταματήσαν στην είσοδο για το ρούχο μου», έγραψε σε ένα Insta Story ενώ παράλληλα λέει πως ο φρουρός εςίχε πολύ κακή συμπεριφορά και την αντιμετώπισε με απρέπεια και επικριτικά σχόλια.

 

Η Newsha iισχυρίστηκε ότι το Λούβρο δεν έχει συγκεκριμένους κανόνες ενδυμασίας και δημοσίευσε φωτογραφίες από μια αναζήτηση στο Google για να αποδείξει την άποψή της. Το πρώτο αποτέλεσμα της Google ήταν ένα blog που απαριθμούσε συμβουλές για τη μετάβαση στο μουσείο που δηλώνει ρητά την έλλειψη κώδικα ενδυμασίας.

 

 

 

Ωστόσο, στην ιστοσελίδα του Λούβρου, υπάρχει ένας κανονισμός περί επισκεπτών που εξηγεί τι δεν επιτρέπεται στους επισκέπτες να φορούν. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται τα μαγιό και σημειώνεται πως δεν μπορούν να είναι γυμνόστηθοι ή ξυπόλυτοι. Τεχνικά ο ρουχισμός της, θα μπορούσε να κατηγοριοποιηθεί ως μαγιό αναφέρουν κάποιοι.

 

Το μουσείο δεν έχει ακόμη σχολιάσει τον ισχυρισμό ο οποίος έχει διχάσει αρκετά στα social media καθώς κάποιοι δίνουν δίκιο στην Newssha και κάποιοι στον Λούβρο.