Μια influencer καταγγέλλει ότι της απαγόρευσαν την είσοδο στο Λούβρο λόγω φορέματος

Μια influencer καταγγέλλει ότι της απαγόρευσαν την είσοδο στο Λούβρο λόγω φορέματος Facebook Twitter
12

Μια νεαρή μπλόγκερ και instagram influencer ισχυρίζεται ότι της απαγορεύθηκε η είσοδος στο μουσείο του Λούβρου από έναν φύλακα λόγω του προκλητικού φορέματος που φορούσε.

Η Newsha Syeh, από την Αυστραλία, ταξίδεψε στο Παρίσι, αλλά όταν προσπάθησε να επισκεφτεί το διάσημο μουσείο ισχυρίζεται πως δεν τα κατάφερε λόγω ενδυμασίας.

Μετά το περιστατικό, η νεαρή εξέφρασε την απογοήτευσή της στο Instagram, στους 230.000 followers της.

Μια influencer καταγγέλλει ότι της απαγόρευσαν την είσοδο στο Λούβρο λόγω φορέματος Facebook Twitter
Μια influencer καταγγέλλει ότι της απαγόρευσαν την είσοδο στο Λούβρο λόγω φορέματος Facebook Twitter

«Χθες στο Λούβρο, με σταματήσαν στην είσοδο για το ρούχο μου», έγραψε σε ένα Insta Story ενώ παράλληλα λέει πως ο φρουρός εςίχε πολύ κακή συμπεριφορά και την αντιμετώπισε με απρέπεια και επικριτικά σχόλια.

Η Newsha iισχυρίστηκε ότι το Λούβρο δεν έχει συγκεκριμένους κανόνες ενδυμασίας και δημοσίευσε φωτογραφίες από μια αναζήτηση στο Google για να αποδείξει την άποψή της. Το πρώτο αποτέλεσμα της Google ήταν ένα blog που απαριθμούσε συμβουλές για τη μετάβαση στο μουσείο που δηλώνει ρητά την έλλειψη κώδικα ενδυμασίας.

Μια influencer καταγγέλλει ότι της απαγόρευσαν την είσοδο στο Λούβρο λόγω φορέματος Facebook Twitter

Ωστόσο, στην ιστοσελίδα του Λούβρου, υπάρχει ένας κανονισμός περί επισκεπτών που εξηγεί τι δεν επιτρέπεται στους επισκέπτες να φορούν. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται τα μαγιό και σημειώνεται πως δεν μπορούν να είναι γυμνόστηθοι ή ξυπόλυτοι. Τεχνικά ο ρουχισμός της, θα μπορούσε να κατηγοριοποιηθεί ως μαγιό αναφέρουν κάποιοι.

Το μουσείο δεν έχει ακόμη σχολιάσει τον ισχυρισμό ο οποίος έχει διχάσει αρκετά στα social media καθώς κάποιοι δίνουν δίκιο στην Newssha και κάποιοι στον Λούβρο. 

Διεθνή
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

RYANAIR

Διεθνή / Ο CEO της Ryanair ζήτησε «συγγνώμη» που συνέκρινε ανταγωνίστριες αεροπορικές εταιρείες με «βιαστές»

«Συνειδητοποίησα ότι η λέξη που χρησιμοποίησα με τόση άνεση προκάλεσε αναστάτωση και προσέβαλε πολλούς ανθρώπους, ιδίως τα θύματα και τις επιζήσασες», δήλωσε ο Μάικλ Ο'Λίρι
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / O Τραμπ αναζητά λύσεις για να πείσει τον Πούτιν να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ένα νέο αμερικανικό νομοσχέδιο για την επιβολή κυρώσεων έχει στόχο να πιέσει τον Ρώσο πρόεδρο να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ωστόσο, ο Τραμπ επιμένει σε μια διαφορετική προσέγγιση
THE LIFO TEAM
ΘΕΟΥΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Διεθνή / Θέουτα: Ξεκίνησε η επιχείρηση της αστυνομίας για τη μεταφορά μεταναστών από τις παραλίες

Οι περισσότεροι από τους 72.000 μετανάστες που πέρασαν τα σύνορα από το Μαρόκο τον Ιούλιο έχουν επιστρέψει, ωστόσο εκτιμάται ότι περισσότεροι από 13.000 παραμένουν στον ισπανικό θύλακα
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Ναι.. δεν πας στο λουβρο με ντισιμο... εεκκκχμμ... αλλα το χω παθει κ εγω. Ηθελα να μπω με ενα t-shirt που ελεγε... Good bush.. Bad Bush... μου ειπαν να το βαλω αναποδα.. στα WC αλλαξα... αχχαααχχααχαχαχ
Χμμμ;;... ..δεν είναι ακριβώς έτσι, περί ευπρέπειας και τα σχετικά, από την στιγμή που το μουσείο αυτό παραχωρήθηκε πρόσφατα για να γυριστεί ένα καρακιτσάτο βίντεο κλιπ της Beyonce!...To σχετικό άρθρο της Lifo.gr:https://www.lifo.gr/now/culture/197115/i-beyonce-katafere-na-gyrisei-vinteoklip-mesa-sto-loyvro-mprosta-apo-ti-niki-tis-samothrakis-kai-ti-mona-lizaΤο σχετικό (καρακιτσάτο!...) βίντεο κλιπ:https://www.youtube.com/watch?time_continue=203&v=kbMqWXnpXcA..κατά τ΄άλλα τους ενόχλησε η Newsha Syeh.....η κοπέλα είναι χάρμα οφθαλμών (εξαιρουμένου τους στιλ ντυσίματος της).
Κι εμένα μου έκανε κακή εντύπωση ότι επετράπη στην Beyonce να γυρίσει βίντεο κλιπ εκεί (ανεξαρτήτως της τελικής ποιότητας του αποτελέσματος).Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δικαιούνται διάφοροι να συνεισφέρουν στην κατηφόρα (αν υπάρχει πράγματι).Επίσης, ναι, η κοπέλα είναι όντως ωραία. Δεν χρειάζεται όμως να επιδεικνύει τα κάλλη της στον συγκεκριμένο χώρο και με αυτόν τον τρόπο.
Αυτή όμως δεν είναι διάσημη, ούτε φραγκάτη. Αυτά τα άτομα έχουν σχεδόν παντού πόρτες ανοιχτές. Το χρήμα και η δόξα είναι υπεράνω όλων άλλωστε. Όσο για την κοπέλα οκ ωραία είναι αλλά είναι ντύσιμο για κλαμπ και ντύσιμο που δηλώνει κάτι άλλο με τα στήθη έξω (αυτή ήταν και η αιτία απαγόρευσης). Υποκειμενικό πάντως. Εαν ήταν άλλος φύλακας μπορεί απλά να την χάζευε και να μην έλεγε τίποτα.
Γιατί να διαβάσεις την επίσημη σελίδα ρου μουσείου όταν υπάρχει κάποιο μπλογκ που το βγάζει πρώτο η Google? Η Φωτογραφεία της μπήκε στις ειδήσεις, σκοπός επετεύχθη.
Είναι μουσείο με βαριά ιστορία και χρειάζεται μια ευπρέπεια. Δεν είναι μπουρδέλο ή κλαμπ. Και άνδρας χωρίς μπλούζα να ήθελε να μπει, θα του το απαγόρευαν.
Μάλλον και εγώ θα της έβαζα πόρτα.Μα δε μπορεί ο καθένας να βάζει ότι γουστάρει και επειδή είναι "influencer" (whatever!) Να πρέπει να υποταχθούμε μετά.