ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τα εμβληματικά μαύρα ταξί του Λονδίνου σύντομα θα βρίσκονται και στο Παρίσι

Τα εμβληματικά μαύρα ταξί του Λονδίνου σύντομα θα βρίσκονται και στο Παρίσι Facebook Twitter
0

Tα εμβληματικά μαύρα ταξί του Λονδίνου του χρόνου θα διασχίζουν και τους δρόμους του Παρισιού, καθώς η London Electric Vehicle Company συνεχίζει την παγκόσμια επέκταση της. 

Το 2017 η εταιρία,, που ανήκει σε Κινέζους επενδυτές, επέλεξε το Άμστερνταμ ως τον πρώτο προορισμό εκτός Βρετανίας για τη νέα ηλεκτρική εκδοχή του διάσημου μοντέλου.

Από τότε έχει ανακοινώσει επίσης την επέκταση της στο Όσλο, το Βερολίνο και το Αμβούργο. 

Τα ταξί προβλέπεται να εξυπηρετούν τους Παριζιάνους  από το πρώτο εξάμηνο του 2019, μόλις ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τον εισαγωγέα που θα επιλεγεί, ανέφερε η εταιρία σε ανακοίνωση.

«Δεδομένων των δυσκολιών ατμοσφαιρικής ρύπανσης που αντιμετωπίζουν οι γαλλικές πόλεις, ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους οδηγούς και τους επιβάτες νέες επιλογές στο Παρίσι ύστερα από μια θετική υποδοχή στους δρόμους», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Κρις Γκάμπεϊ. 

«Αυτό πραγματικά ενισχύει την ευρωπαϊκή μας θέση και ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε τις πόλεις της Γαλλίας μαζί με αυτές της Νορβηγίας, της Ολλανδίας και της Γερμανίας»

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ