Απεργία την Πρωτομαγιά

Πύθωνας στην Ινδία προσπαθεί να πνίξει δασοφύλακα που φωτογραφίζεται

Πύθωνας στην Ινδία προσπαθεί να πνίξει δασοφύλακα που φωτογραφίζεται Facebook Twitter
1

Ένας Ινδός δασοφύλακας κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του από έναν πύθωνα που προσπάθησε κυριολεκτικά να τον πνίξει όσο τον έβγαζαν φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το BBC, το εν λόγω φίδι που ανήκει στο είδος του πύθωνα των βράχων, προσπάθησε να πνίξει τον δασοφύλακα μπροστά στα μάτια των ντόπιων. 

Ο δασοφύλακας, Sanjay Dutta, κλήθηκε από τους χωρικούς σε ένα χωριό της δυτικής Βεγγάλης για να τους προστατέψει από τον πύθωνα που λίγο πριν είχε καταπιεί μια κατσίκα. 

Ο Ινδός υπάλληλος εντόπισε το μεγάλο ερπετό και σήκωσε τον πύθωνα πάνω του. Μάλιστα τον «τύλιξε» γύρω από το λαιμό του. Ο κόσμος που είχε μαζευτεί άρχισε να τραβά μέχρι και σέλφις με το θέαμα, ωστόσο όπως φαίνεται και στο βίντεο ο πύθωνας είχε άγριες διαθέσεις. 

Όσο ο Dutta κρατούσε πάνω του το ερπετό εκείνο επιχείρησε να τον πνίξει, αναγκάζοντάς τον να αγωνιστεί σκληρά για απελευθερωθεί από το πιάσιμο του. Ευτυχώς ο δασοφύλακας τα κατάφερε χωρίς να τραυματιστεί.

 
Διεθνή
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια