Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο 4χρονος που κρεμόταν στο μπαλκόνι είχε ήδη πέσει 5 μέτρα από άλλον όροφο- Για Pokemon Go είχε βγει ο πατέρας

Ο 4χρονος που κρεμόταν στο μπαλκόνι είχε ήδη πέσει 5 μέτρα από άλλον όροφο- Για Pokemon Go είχε βγει ο πατέρας Facebook Twitter
8

Ο πατέρας του 4χρονου αγοριού που κρεμόταν στο κενό από μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας στο Παρίσι και σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση του Μαμουντού Γκασαμά, του νεαρού παράτυπου μετανάστη από το Μαλί, το είχε αφήσει μόνο του για να πάει να παίξει Pokemon Go.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γάλλος εισαγγελέας Francois Molins, ο πατέρας είχε βγει το απόγευμα του Σαββάτου για ψώνια και για να παίξει Pokemon Go, αφήνοντας πίσω στο σπίτι μόνο του τον ανήλικο γιο του. Το παιδί, άγνωστο μέχρι στιγμής πώς, σκαρφάλωσε στο μπροστινό μέρος του μπαλκονιού από το οποίο και έπεσε σχεδόν πέντε μέτρα, μέχρι το σημείο που πιάστηκε παρακάτω κι όπου τον μάζεψε ο Μαμουντού Γκασαμά. 

«Είναι απίστευτο το πώς σταμάτησε σε εκείνο το σημείο και δεν συνέχισε να πέφτει. Φαινόταν σαν να είχε κολλήσει κυριολεκτικά στην έξω πλευρά του κτιρίου, σαν ένας μικρός Σπάιντερμαν», σχολίασε πηγή των ερευνών. 

Ο πατέρας του παιδιού, γεννημένος το 1981 και χωρίς δικαστικά προηγούμενα, τέθηκε χθες υπό κράτηση επειδή το άφησε χωρίς επίβλεψη. Η δίκη του από το πλημμελειοδικείο θα πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

«Ο πατέρας έφυγε από το διαμέρισμα και πήγε για ψώνια. Μετά αποφάσισε να παίξει λίγο Pokemon Go στο δρόμο, κάτι που του πήρε λίγο χρόνο μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι», εξήγησε ο Francois Molin. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας είχε αφήσει ανοιχτό το παράθυρο του διαμερίσματος και στο μπαλκόνι δεν υπήρχε κανένα προστατευτικό πλέγμα. «Ο πατέρας είναι πολύ αναστατωμένος επειδή κατάλαβε τι έκανε και τι θα μπορούσε να έχει συμβεί», πρόσθεσε. 

Το 4χρονο αγόρι είχε φύγει από την Ρεϋνιόν, όπου ζουν η μητέρα και η γιαγιά του, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και μετακόμισε στο Παρίσι με τον πατέρα του, που εργαζόταν εκεί. 

«Δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτό που έκανε ο σύζυγός μου. Ο κόσμος λέει πως θα μπορούσε να έχει συμβεί στον καθένα και πως έχει συμβεί και σε άλλους. Ο γιος μου ήταν απλώς τυχερός», δήλωσε η μητέρα του αγοριού στο Antenne Réunion. 

Με πληροφορίες από CNN και Τhe Sun

Διεθνή
8

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Μίζερα σχόλια τα περισσότερα - σόρρυ κιόλας. Δύο άνθρωποι σώζουν ένα παιδάκι απο το να μη φουντάρει απο το 4ο όροφο. Ο ένας το κρατάει και ο άλλος, ενστικτωδώς, ανεβαίνει και το τραβάει μέσα.Τι χρειάζονται οι αναλύσεις επι αναλύσεων και οι καχυποψίες χωρίς νόημα;
Ωραίες είναι οι ηρωικές ιστορίες και μπράβο στον Γκασαμά που τράβηξε πάνω το παιδάκι αλλά αν δείτε το βίντεο, το παιδί ήδη το κρατούσε ο άλλος (που θα μείνει ανώνυμος) από το διπλανό μπαλκόνι και το παιδί ήδη περπατούσε προς το μέρος του σταθερά. Επίσης σημαντικό είναι το "περπατούσε", δεν κρεμόταν, υπήρχε μια προεξοχή σε κάθε μπαλκόνι, προεξοχή στην οποία άλλωστε πατούσε και ο Γκασαμά σωτήρας για να ανέβει από όροφο σε όροφο. Δείτε το βίντεο και θα το καταλάβετε. Αυτό ξαναλέω δεν ακυρώνει την ηρωική πράξη του, ακυρώνει μόνο την κοπτοραπτική των media για πιο εύκολο εντυπωσιασμό
Έχεις τρομερά επιχειρήματα. Όχι αστεία. Αν τυχόν ΕΝΑΣ gay γονέας είναι κακός γονέας τότε θα πρέπει ν' αρχίσουνε τ' αντίστροφα σχόλια. Κάποια στιγμή πρέπει μερικοί να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα επιχειρήματα από αυτό που επικαλείσαι. 2 πράγματα είναι ξεκάθαρα: -για μια τεκνοποίηση χρειάζονται δύο άτομα αντίθετου φύλου. - Ο ικανός γονέας δεν είναι απαραίτητα ο φυσικός γονέας κι ούτε το να είσαι gay σε κάνει καλό ή κακό σε αυτόν τον τομέα. Για την ακρίβεια είναι τόσο δύσκολος και απαιτητικός ο ρόλος του γονέα που λίγοι είναι όντως καλοί. Υ.Γ. Ο πατέρας είναι τραγικός και ανεύθυνος. Ένας ανώριμος άνθρωπος δεν μπορεί να έχει την ευθύνη ενός άλλου ανώριμου πλάσματος ( για το 4χρονο λέω). Τα παιδιά είναι εξαιρετικά απρόβλεπτα και δεν μένουν ΠΟΤΕ χωρίς εποπτεία.
2 πράγματα είναι ξεκάθαρα: - για μια τεκνοποίηση χρειάζονται δύο άτομα αντίθετου φύλου. Πηγή: www.lifo.grΕπίσης, η συνουσία γίνεται μόνο για τεκνοποίηση οπότε σταμάτα να κάνεις σεξ για απόλαυση.Μιλώντας για τρομερά επιχειρήματα ανέφερα κι αυτό γιατί μιλάμε εσύ με τάπωσες. Αφού τώρα ψάχνω τρύπα να κρυφτώ μη με ξεφτιλίσεις κι άλλο. Έχεις καμία εύκαιρη;
Δεν είχα πρόθεση να ταπώσω κανέναν κι ούτε μ' ενδιαφέρει. Απλά τέτοιες τοποθετήσεις που υπεραπλουστεύουν, γενικεύουν και συνδέεουν ανόμοιες καταστάσεις λειτουργούν αρνητικά ως προς τις υιοθεσίες ομοφυλοφίλων γιατί απλούστατα δεν στέκουν ΛΟΓΙΚΑ.
Η ειρωνεία με το τσουβάλι...στο προηγούμενο σχόλιο σου εκανες αναφορά σε Χρυσαυγίτες ??? Το πώς κολάει η Χ.Α. εδώ αδυνατώ να το καταλάβω , σε αυτό το σχόλιο μπερδεύεις τις υιοθεσείες κτλπ κτλπ. Δυστυχώς αδυνατώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.