Ο 4χρονος που κρεμόταν στο μπαλκόνι είχε ήδη πέσει 5 μέτρα από άλλον όροφο- Για Pokemon Go είχε βγει ο πατέρας

Ο 4χρονος που κρεμόταν στο μπαλκόνι είχε ήδη πέσει 5 μέτρα από άλλον όροφο- Για Pokemon Go είχε βγει ο πατέρας Facebook Twitter
8

Ο πατέρας του 4χρονου αγοριού που κρεμόταν στο κενό από μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας στο Παρίσι και σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση του Μαμουντού Γκασαμά, του νεαρού παράτυπου μετανάστη από το Μαλί, το είχε αφήσει μόνο του για να πάει να παίξει Pokemon Go.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γάλλος εισαγγελέας Francois Molins, ο πατέρας είχε βγει το απόγευμα του Σαββάτου για ψώνια και για να παίξει Pokemon Go, αφήνοντας πίσω στο σπίτι μόνο του τον ανήλικο γιο του. Το παιδί, άγνωστο μέχρι στιγμής πώς, σκαρφάλωσε στο μπροστινό μέρος του μπαλκονιού από το οποίο και έπεσε σχεδόν πέντε μέτρα, μέχρι το σημείο που πιάστηκε παρακάτω κι όπου τον μάζεψε ο Μαμουντού Γκασαμά. 

«Είναι απίστευτο το πώς σταμάτησε σε εκείνο το σημείο και δεν συνέχισε να πέφτει. Φαινόταν σαν να είχε κολλήσει κυριολεκτικά στην έξω πλευρά του κτιρίου, σαν ένας μικρός Σπάιντερμαν», σχολίασε πηγή των ερευνών. 

Ο πατέρας του παιδιού, γεννημένος το 1981 και χωρίς δικαστικά προηγούμενα, τέθηκε χθες υπό κράτηση επειδή το άφησε χωρίς επίβλεψη. Η δίκη του από το πλημμελειοδικείο θα πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

«Ο πατέρας έφυγε από το διαμέρισμα και πήγε για ψώνια. Μετά αποφάσισε να παίξει λίγο Pokemon Go στο δρόμο, κάτι που του πήρε λίγο χρόνο μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι», εξήγησε ο Francois Molin. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας είχε αφήσει ανοιχτό το παράθυρο του διαμερίσματος και στο μπαλκόνι δεν υπήρχε κανένα προστατευτικό πλέγμα. «Ο πατέρας είναι πολύ αναστατωμένος επειδή κατάλαβε τι έκανε και τι θα μπορούσε να έχει συμβεί», πρόσθεσε. 

Το 4χρονο αγόρι είχε φύγει από την Ρεϋνιόν, όπου ζουν η μητέρα και η γιαγιά του, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και μετακόμισε στο Παρίσι με τον πατέρα του, που εργαζόταν εκεί. 

«Δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτό που έκανε ο σύζυγός μου. Ο κόσμος λέει πως θα μπορούσε να έχει συμβεί στον καθένα και πως έχει συμβεί και σε άλλους. Ο γιος μου ήταν απλώς τυχερός», δήλωσε η μητέρα του αγοριού στο Antenne Réunion. 

Με πληροφορίες από CNN και Τhe Sun

Διεθνή
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΙΑΝΙ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τζιάνι Ινφαντίνο: Κλήθηκε να καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου σχετικά με τις σχέσεις του με τον Τραμπ

Με επιστολή του ο Τζέιμι Ράσκιν, επικεφαλής των Δημοκρατικών στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων, καταδικάζει τη συμπεριφορά του Ινφαντίνο
THE LIFO TEAM
Πώς η ιμπογκαΐνη πέρασε από τον Τζο Ρόγκαν στο Οβάλ Γραφείο

Διεθνή / Ο Τραμπ μετατρέπει την ψυχεδελική υπόσχεση του Τζο Ρόγκαν σε κυβερνητική πολιτική

Ο Τζο Ρόγκαν έσπρωξε την ιμπογκαΐνη μέχρι το Οβάλ Γραφείο και ο Τραμπ ζητά γρηγορότερη έρευνα για ψυχεδελικές θεραπείες. Οι υποστηρικτές της μιλούν για ελπίδα σε εθισμούς και τραύμα, οι ειδικοί για σοβαρούς κινδύνους.
THE LIFO TEAM
ΑΝΤΟΝΙΟ ΓΚΟΥΤΙΕΡΕΣ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Διεθνή / Reuters: Διπλωματική πρωτοβουλία Γκουτέρες για το Κυπριακό - Νέες συνομιλίες μετά από μία δεκαετία

Ο Γκουτέρες, η θητεία του οποίου ολοκληρώνεται στα τέλη του 2026, θα συναντηθεί ξεχωριστά την Τρίτη με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τι είναι αυτό που θα μπορούσε να πλήξει περισσότερο το Ιράν από τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς;

Ο Τραμπ ανέστειλε τις επιθέσεις κατά του Ιράν και δήλωσε πως η χώρα ζήτησε συνάντηση για νέες διαπραγματεύσεις, με το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών να διαψεύδει τον ισχυρισμό του
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Μίζερα σχόλια τα περισσότερα - σόρρυ κιόλας. Δύο άνθρωποι σώζουν ένα παιδάκι απο το να μη φουντάρει απο το 4ο όροφο. Ο ένας το κρατάει και ο άλλος, ενστικτωδώς, ανεβαίνει και το τραβάει μέσα.Τι χρειάζονται οι αναλύσεις επι αναλύσεων και οι καχυποψίες χωρίς νόημα;
Ωραίες είναι οι ηρωικές ιστορίες και μπράβο στον Γκασαμά που τράβηξε πάνω το παιδάκι αλλά αν δείτε το βίντεο, το παιδί ήδη το κρατούσε ο άλλος (που θα μείνει ανώνυμος) από το διπλανό μπαλκόνι και το παιδί ήδη περπατούσε προς το μέρος του σταθερά. Επίσης σημαντικό είναι το "περπατούσε", δεν κρεμόταν, υπήρχε μια προεξοχή σε κάθε μπαλκόνι, προεξοχή στην οποία άλλωστε πατούσε και ο Γκασαμά σωτήρας για να ανέβει από όροφο σε όροφο. Δείτε το βίντεο και θα το καταλάβετε. Αυτό ξαναλέω δεν ακυρώνει την ηρωική πράξη του, ακυρώνει μόνο την κοπτοραπτική των media για πιο εύκολο εντυπωσιασμό
Έχεις τρομερά επιχειρήματα. Όχι αστεία. Αν τυχόν ΕΝΑΣ gay γονέας είναι κακός γονέας τότε θα πρέπει ν' αρχίσουνε τ' αντίστροφα σχόλια. Κάποια στιγμή πρέπει μερικοί να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα επιχειρήματα από αυτό που επικαλείσαι. 2 πράγματα είναι ξεκάθαρα: -για μια τεκνοποίηση χρειάζονται δύο άτομα αντίθετου φύλου. - Ο ικανός γονέας δεν είναι απαραίτητα ο φυσικός γονέας κι ούτε το να είσαι gay σε κάνει καλό ή κακό σε αυτόν τον τομέα. Για την ακρίβεια είναι τόσο δύσκολος και απαιτητικός ο ρόλος του γονέα που λίγοι είναι όντως καλοί. Υ.Γ. Ο πατέρας είναι τραγικός και ανεύθυνος. Ένας ανώριμος άνθρωπος δεν μπορεί να έχει την ευθύνη ενός άλλου ανώριμου πλάσματος ( για το 4χρονο λέω). Τα παιδιά είναι εξαιρετικά απρόβλεπτα και δεν μένουν ΠΟΤΕ χωρίς εποπτεία.
2 πράγματα είναι ξεκάθαρα: - για μια τεκνοποίηση χρειάζονται δύο άτομα αντίθετου φύλου. Πηγή: www.lifo.grΕπίσης, η συνουσία γίνεται μόνο για τεκνοποίηση οπότε σταμάτα να κάνεις σεξ για απόλαυση.Μιλώντας για τρομερά επιχειρήματα ανέφερα κι αυτό γιατί μιλάμε εσύ με τάπωσες. Αφού τώρα ψάχνω τρύπα να κρυφτώ μη με ξεφτιλίσεις κι άλλο. Έχεις καμία εύκαιρη;
Δεν είχα πρόθεση να ταπώσω κανέναν κι ούτε μ' ενδιαφέρει. Απλά τέτοιες τοποθετήσεις που υπεραπλουστεύουν, γενικεύουν και συνδέεουν ανόμοιες καταστάσεις λειτουργούν αρνητικά ως προς τις υιοθεσίες ομοφυλοφίλων γιατί απλούστατα δεν στέκουν ΛΟΓΙΚΑ.
Η ειρωνεία με το τσουβάλι...στο προηγούμενο σχόλιο σου εκανες αναφορά σε Χρυσαυγίτες ??? Το πώς κολάει η Χ.Α. εδώ αδυνατώ να το καταλάβω , σε αυτό το σχόλιο μπερδεύεις τις υιοθεσείες κτλπ κτλπ. Δυστυχώς αδυνατώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.