Απεργία την Πρωτομαγιά

Υπόθεση Σκριπάλ: Ο Ρώσος πρώην πράκτορας και η κόρη του είχαν αποσυνδέσει το GPS των κινητών τους για τέσσερις ώρες

Υπόθεση Σκριπάλ: Ο Ρώσος πρώην πράκτορας και η κόρη του είχαν αποσυνδέσει το GPS των κινητών τους για τέσσερις ώρες Facebook Twitter
0

Ο Ρώσος πρώην πράκτορας Σεργκέι Σκριπάλ και η κόρη του Γιούλια είχαν απενεργοποιήσει από τα κινητά τους τηλέφωνα την σύνδεση με το GPS, την ημέρα που τους εντόπισαν στο παγκάκι σε σημείο του Σαλσμπερι, γράφει σήμερα η βρετανική εφημερίδα The Times.

«Τέτοιες ενέργειες μπορούσαν να δώσουν τη δυνατότητα στον 66χρονο Σκριπάλ και στην 33χρονη κόρη του Γιούλια να έχουν μια μυστική συνάντηση» αναφέρει στο δημοσίευμα της η εφημερίδα.

Η επίσημη εκπρόσωπος της Scotland Yard δεν θέλησε να σχολιάσει την λεπτομέρεια αυτή στην εφημερίδα, λέγοντας μόνο ότι «εμείς δεν προτιθέμεθα να προβούμε σε σχολιασμούς που αφορούν τις έρευνες».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, στις 4 Μαρτίου, στις 09:15 τοπική ώρα οι Σκριπάλ επισκέφθηκαν το νεκροταφείο, στο οποίο έχουν ταφεί η σύζυγός και ο γιος του Σεργκέι.

Εν συνεχεία στις 13:30, έβαλαν το αυτοκίνητο τους σε πάρκινγκ στο Σάλσμπερι, πήγαν στην μπυραρία και μετά πήγαν στο εστιατόριο.

Σύμφωνα με τους The Times τις πληροφορίες αυτές όσον αφορά την χρήση των κινητών τους τηλεφώνων τις έδωσαν στις αρχές οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ