ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η εξοργιστική περίπτωση αυτού του βουλευτή που τον έπιασαν να κάνει σεξ με άντρα ενώ ήταν γνωστός αντι-LGBT

Η εξοργιστική περίπτωση αυτού του βουλευτή που τον έπιασαν να κάνει σεξ με άντρα ενώ ήταν γνωστός αντι-LGBT Facebook Twitter
5

Αίσθηση έχει προκαλέσει η περίπτωση του Wes Goodman, ενός ρεπουμπλικανού βουλευτή της τοπικής Βουλής των Αντιπροσώπων στο Οχάιο ο οποίος «συνελήφθη» να κάνει σεξ με άντρα στο γραφείο του.

Και αυτό δεν θα ήταν είδηση - παρά μόνο στα ταμπλόιντς, -αν ο Goodman δεν ήταν γνωστός για τις ακραία συντηρητικές και αντιομοφυλοφιλικές απόψεις του και για την αντι-LGBT ρητορική του.

Ο 33χρονος, ο οποίος είναι παντρεμένος, υποστήριξε σθεναρά τον γάμο αποκλειστικά μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας και προσπάθησε να εμποδίσει όλα τα νομοσχέδια που επιδίωκαν να κάνουν νόμιμους τους γάμους ατόμων του ιδίου φύλου.

Παράλληλα συνδέεται με την «Focus on the Family» μια ομάδα μίσους κατά των LGBT ενώ και η σύζυγός του δραστηριοποιείται σε διάφορες παρεμφερείς οργανώσεις.

Σύμφωνα με το The Columbus Dispatch, κάποιος τον είδε να κάνει σεξ και ενημέρωσε τους επικεφαλής με αποτέλεσμα ο Goodman να παραιτηθεί την ίδια ημέρα.

Στο Twitter, ο δημοσιογράφος Caleb Hull πρόσθεσε «Ο Wes Goodman, ο οποίος μόλις πιάστηκε να έχει σεξουαλική επαφή με έναν άνδρα στο γραφείο του, με παρακάλεσε να κάνω σεξ μαζί του και με τη σύζυγό του πολλές φορές ενώ πήγα στο σχολείο στο Οχάιο».

Σε μια δήλωση, ο Goodman αναγνώρισε τις πράξεις του στο γραφείο του και είπε: «Όλοι φέρνουμε τους δικούς μας αγώνες και τις δικές μας δοκιμασίες στη δημόσια ζωή. Λυπάμαι ειλικρινά για το γεγονός ότι οι πράξεις και οι επιλογές μου με απέτρεψαν από το να υπηρετώ τους ψηφοφόρους και το κράτος μας με έναν τρόπο που αντικατοπτρίζει τα καλύτερα ιδεώδη».

Αυτό που είναι ακόμη πιο εξοργιστικό στην περίπτωση του Goodman είναι πως η Washington Post αποκάλυψε ότι ο 33χρονος είχε και στο παρελθόν κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση σε έναν 18χρονο άντρα, αλλά το περιστατικό είχε «κουκουλωθεί».

Διεθνή
5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ