ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι Αμερικανοί δεν λαμβάνουν σοβαρά την ανάληψη ευθύνης του ISIS για την επίθεση στο Λας Βέγκας

Οι Αμερικανοί δεν λαμβάνουν σοβαρά την ανάληψη ευθύνης του ISIS για την επίθεση στο Λας Βέγκας Facebook Twitter
0

Δύο ανώτατοι αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης δήλωσαν ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο δράστης της επίθεσης στο Λας Βέγκας συνδέεται με κάποια διεθνή τζιχαντιστική οργάνωση, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

 

Επιπλέον, ο ένας εκ των δύο αξιωματούχων της αμερικανικής διοίκησης ανέφερε στο Ρόιτερς ότι δεν λαμβάνει σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό.

 

Τόνισε, επίσης, ότι οι αρχές έχουν λόγους να πιστεύουν ότι ο 64χρονος Στίβεν Πάντοκ είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων.

 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρακτορείο AMAQ των τζιχαντιστών είχε αναφέρει ότι πίσω από την επίθεση με τους 50 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες βρίσκεται το ISIS που προσηλύτισε τον 64χρονο στο ισλάμ πριν μερικούς μήνες.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ