ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τουρκία: Εντάλματα σύλληψης σε βάρος του ιδιοκτήτη και δημοσιογράφων της εφημερίδας Sozcu

Τουρκία: Εντάλματα σύλληψης σε βάρος του ιδιοκτήτη και δημοσιογράφων της εφημερίδας Sozcu Facebook Twitter
0

Οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν την Παρασκευή εντάλματα σύλληψης κατά του ιδιοκτήτη και άλλων υπευθύνων της αντιπολιτευόμενης εφημερίδας «Sozcu» όπως μετέδωσε το κυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή».

Η έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης έρχεται μέσα σ' ένα κλίμα εντατικοποίησης της καταστολής που έχει στόχο τα μέσα ενημέρωσης της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Μπουράκ Ακμπάι και άλλα τρία πρόσωπα που εργάζονται για την «Sozcu», μεταξύ των οποίων η Μεντιχά Ολγκούν που είναι υπεύθυνη για την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, κατηγορούνται ότι έχουν σχέσεις με το κίνημα του μουσουλμάνου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ και του οποίου την έκδοση απαιτεί η Άγκυρα που τον κατηγορεί ότι εμπλέκεται στο αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ