ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι αντάρτες βομβάρδισαν στρατιωτικό αεροδρόμιο κοντά στην Αλέπο

Οι αντάρτες βομβάρδισαν στρατιωτικό αεροδρόμιο κοντά στην Αλέπο Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σήμερα το πρωί, οι σύριοι αντικαθεστωτικοί βομβάρδισαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Μενάγκ, 30 χλμ βορειοδυτικά της Αλέπο. Σημειώνεται ότι το μέρος ήταν στρατηγικής σημασίας καθώς χρησιμοποιούταν από τις κυβερνητικές δυνάμεις για την απογείωση των ελικοπτέρων και των αεροσκαφών που πραγματοποιούν επιδρομές στην πόλη.


«Το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Μενάγκ βομβαρδίστηκε από άρμα μάχης που περιήλθε στην κατοχή των ανταρτών σε προηγούμενες επιχειρήσεις», τόνισε η ίδια πηγή.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, οι αντάρτες δήλωσαν σε δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου ότι «πρόκειται για επίθεση με στόχο την κατάληψη του αεροδρομίου απ΄όπου απογειώνονται τα ελικόπτερα και τα αεροσκάφη που βομβαρδίζουν την Αλέπο».

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ