ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ιταλία: Διασώθηκαν τρία παιδιά από το ξενοδοχείο που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα

Ιταλία: Διασώθηκαν τρία παιδιά από το ξενοδοχείο που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα Facebook Twitter
EPA/ITALIAN FIRE DEPARTMENT
0

Τρία παιδιά διασώθηκαν σήμερα από τους τεράστιους όγκους χιονιού και συντριμμιών στο ξενοδοχείο Rigopiano, που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στην κεντρική Ιταλία, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιταλίας.


«Τρία παιδιά ανασύρθηκαν ζωντανά από τα συντρίμμια. Οι έρευνες συνεχίζονται», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της ιταλικής πυροσβεστικής υπηρεσίας Λούκα Κάρι, χωρίς να διευκρινίσει εάν τα τρία παιδιά συμπεριλαμβάνονται στους δέκα επιζώντες που εντοπίστηκαν κάτω από τα συντρίμμια. Δύο από τους δέκα διασώθηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο νωρίτερα σήμερα.

Πριν από λίγο, είχε γίνει γνωστό πως οι διασώστες ήταν σε επαφή με μια γυναίκα και δυο παιδιά, που κατάφεραν να εντοπίσουν μέσα στο χιόνι και στα ερείπια του κτιρίου, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa.

Οι επιχειρήσεις διάσωσης αναμένεται να συνεχισθούν όλη τη νύχτα. Οι διασωθέντες δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα υγείας. Μέλη της Πολιτικής Προστασίας εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι σε άλλους χώρους του ξενοδοχείου μπορεί να υπάρχουν και άλλοι επιζώντες.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ