ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως άμεσα θα απελάσει τρία εκατομμύρια παράτυπους μετανάστες από την Αμερική

Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως άμεσα θα απελάσει τρία εκατομμύρια παράτυπους μετανάστες από την Αμερική Facebook Twitter
1

Η τηλεοπτική εκπομπή «60 Minutes» του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του επόμενου προέδρου των ΗΠΑ, του Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ, μετά την εκλογή του την Τρίτη.

Το δίκτυο θα προβάλλει απόψε τη συνέντευξη που έγινε από τη δημοσιογράφο Λέσλι Σταλ στο πολυτελές διαμέρισμα του Τραμπ, στον ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη.

Η Σταλ θέτει ερωτήματα στον Τραμπ για την οικογένειά του, την μέλλουσα Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ και τα παιδιά τους, αλλά και τις πρώτες αποφάσεις που πρόκειται να πάρει ως πρόεδρος.

Σε ένα από τα αποσπάσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα ο Τραμπ αναφέρεται στη σκληρή γραμμή για το μεταναστευτικό, ένα από τα κεντρικά τμήματα της προεκλογικής του εκστρατείας και δηλώνει ότι σκοπεύει να απελάσει αμέσως περίπου δύο με τρία εκατομμύρια ανθρώπους που είναι παράτυποι μετανάστες και που συνδέονται με την εγκληματικότητα.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως άμεσα θα απελάσει τρία εκατομμύρια παράτυπους μετανάστες από την Αμερική Facebook Twitter

«Αυτό που πρόκειται να κάνουμε είναι να πάρουμε τους ανθρώπους που είναι εγκληματίες και έχουν ποινικά μητρώα, τα μέλη συμμοριών, τους εμπόρους ναρκωτικών, που πιθανότατα είναι δύο εκατομμύρια η ίσως και τρία εκατομμύρια και να τους βγάλουμε έξω από μας χώρα ή να τους φυλακίσουμε», δήλωσε και τόνισε πως στη συνέχεια, αφότου τα σύνορα είναι πια ασφαλή, οι αξιωματούχοι μετανάστευσης θα αρχίσουν με «αποφασιστικότητα» να ασχολούνται με τους υπόλοιπους παράτυπους μετανάστες στις ΗΠΑ και τον καθορισμό τους ως προς το στάτους παραμονής.

Ερωτηθείς εάν πραγματικά σχεδιάζει να χτίσει ένα τείχος κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού -μια πρόταση που υπηρέτησε ως κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας του- ο Τραμπ είπε «Ναι». Σε ορισμένες περιοχές, ο Τραμπ είπε πως ενδεχομένως θα υπάρξουν «φράκτες», όμως, επέμεινε ότι «ένα τείχος είναι πιο ενδεδειγμένο». «Είμαι πολύ καλός σε αυτό, αυτό που ονομάζουμε "κατασκευές"», σχολίασε με ειρωνική διάθεση ο νέος πρόεδρος.

1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια