Σοκαριστικό ατύχημα σε συναυλία στο Χονγκ Κονγκ - Γιγαντοοθόνη κατέρρευσε καταπλακώνοντας δύο χορευτές

Σοκαριστικό ατύχημα σε συναυλία στο Χονγκ Κονγκ - Γιγαντοοθόνη κατέρρευσε καταπλακώνοντας δύο χορευτές Facebook Twitter
0

Μια γιγαντοοθόνη κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συναυλίας του υπερδημοφιλούς συγκροτήματος Mirror τραυματίζοντας δύο από τους χορευτές που βρίσκονταν στη σκηνή. 

Η συναυλία αμέσως διακόπηκε και ο μάνατζερ της μπάντας ζήτησε από το πλήθος να αποχωρήσει ησύχως από το χώρο. 

Το σοκαριστικό ατύχημα καταγράφηκε σε πλήθος βίντεο που ανέβηκαν στα social media.

Όπως επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου η τοπική αστυνομία, ο ένας από τους περφόρμερ υπέστη τραυματισμό στον αυχένα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική ενώ ο δεύτερος βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. 

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και πολλές θαυμάστριες εξαιτίας του σοκ που υπέστησαν. 

Το boy band έδινε συναυλία στο Coliseum του Χονγκ Κονγκ το βράδυ της Πέμπτης, στο πλαίσιο μιας σειράς εμφανίσεων. Η κυβέρνηση της πόλης έδωσε εντολή να παγώσουν τα υπόλοιπα σόου έως ότου ελεγχθούν οι τοποθεσίες διεξαγωγής τους. 

Το γκρουπ είναι υπερ-δημοφιλές στο Χονγκ Κονγκ και πολλοί τους πιστώνουν την επιτυχία πως έχουν αναβιώσει την Cantopop, την τοπική ποπ μουσική. 

Με πληροφορίες από BBC

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ