Γουίμπλεντον: Αποκλεισμός με το «καλημέρα» για τον Τσιτσιπά

Γουίμπλεντον: Αποκλεισμός με το «καλημέρα» για τον Τσιτσιπά Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Μετά την εκπληκτική πορεία στο Ρολάν Γκαρός, το όνειρο του Στέφανου Τσιτσιπά να κάνει ανάλογη παρουσία στο φετινό Γουίμπλεντον τελείωσε νωρίς.

Ο Έλληνας τενίστας αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον από τον Φράνσις Τιαφό με 6-4, 6-4, 6-3. 

Ο 23χρονος Αμερικανός, που βρίσκεται στο Νο57 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε τη μεγάλη έκπληξη, καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που καταφέρνει να νικήσει τενίστα ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του κόσμου.

Ο Τσιτσιπάς- που στο Ρολάν Γκαρός έφτασε ως τον τελικό τον οποίο κέρδισε τελικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς- είχε αποκλειστεί στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον και το 2019. 

Από την άλλη η Μαρία Σάκκαρη ξεκινά αύριο, Τρίτη, την προσπάθειά της στο τουρνουά. Η βροχή στο Λονδίνο προκάλεσε αλλαγές στο πρόγραμμα και έτσι τελικά η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα την Αράντσα Ρους. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM