FIFA: Ο Λεβαντόφσκι καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για το 2020

FIFA: Ο Λεβαντόφσκι καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για το 2020 Facebook Twitter
FIFA: Ο Λεβαντόφσκι ποδοσφαιριστής της χρονιάς για το 2020 (EPA)
0

Ο Λεβαντόφσκι εκθρονίζει τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς αναδείχτηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς από την FIFA.

O Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου παίκτη για το 2020 σε μία τελετή που έγινε με όρους πανδημίας, δηλαδή χωρίς φυσική παρουσία, στη Ζυρίχη.

Οικοδεσπότες ήταν ο παλαίμαχος Ολλανδός άσος Ρούουντ Γκούλιτ και η Αγγλίδα δημοσιογράφος Ρέσμιν Τσάουντχάρι.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έγινε ο τρίτος σκόρερ όλων των εποχών με 251 γκολ στη Bundesliga πίσω από τους Κλάους Φίσερ (268 γκολ) και Γκερντ Μίλερ (365 γκολ).

Κορυφαίος προπονητής της χρονιάς για δεύτερη φορά αναδείχτηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, ενώ ο Μάνουελ Νόιερ αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας. Το βραβείο για το καλύτερο γκολ απέσπασε ο Σον της Τότεναμ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM