ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Champions League: Με Ομόνοια ή Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός

Champions League: Με Ομόνοια ή Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός Facebook Twitter
Φωτογραφία: LATO KLODIAN/EUROKINISSI
0

Το νικητή του ζευγαριού Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Champions League και την Κράσνονταρ ο ΠΑΟΚ αν καταφέρει να περάσει την Μπενφίκα. 

Η πιθανή αντίπαλη ομάδα του Ολυμπιακού προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούνται φαβορί και θέλουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να αναμετρηθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τα ματς στα πλέι οφ του κορυφαίου ευρωπαϊκού θεσμού παραμένουν διπλά. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ριχτεί στη «μάχη» στις 22 ή 23 Σεπτεμβρίου, ενώ οι δεύτερες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 29 ή 30 του μήνα.

  

Με Κράσνονταρ ο ΠΑΟΚ, αν αποκλείσει την Μπενφίκα

Την Κράσνονταρ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Champions League, εφόσον ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Μπενφίκα στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση στην Ελβετία.

Ο «Δικέφαλος» θα δώσει την πρώτη αναμέτρηση στη Ρωσία στις 22 ή 23 Σεπτεμβρίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 29 ή 30 του μήνα.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ