Το δεύτερο στάδιο της ποδηλατικής διοργάνωσης Critérium du Dauphiné κατέληξε σε χάος, με τους ποδηλάτες να «σφυροκοπούνται» από σφοδρή χαλαζόπτωση.

 

Λίγο πριν το σημείο τερματισμού στο Col de Porte στα νότια της Γαλλίας, οι αθλητές βρέθηκαν εν τω μέσω μιας ισχυρής χαλαζόπτωσης.

 

«Πολλοί ποδηλάτες χτυπήθηκαν από μια τρομακτική χαλαζόπτωση. Το σκηνικό ήταν το απόλυτο χάος με τους αθλητές να τρέχουν να καλυφθούν και να τραυματίζονται από χαλάζι στο μέγεθος μπάλας του πινγκ πονγκ» ανέφερε σε Tweet ισραηλινή ομάδα.

 

 

«Σαν να μην ήταν τo Le Dauphiné αρκετά οδυνηρό» έγραψε στο Instagram ο Βέλγος ποδηλάτης Tim Declercq, δείχνοντας τα σημάδια στην πλάτη από τη σφοδρή χαλαζόπτωση που κόπασε αμέσως μετά τον τερματισμό των πρώτων αθλητών.


«Ήταν τρελό, το χαλάζι ήταν τόσο μεγάλο. Υπό κανονικές συνθήκες, με τέτοιο χαλάζι πας σπίτι σου. Όμως εμείς είχαμε περίπου άλλα δύο χιλιόμετρα για τον τερματισμό. Ήταν πραγματικά οδυνηρό. Απλώς ήθελα να τερματίσω και να πάω κατ'ευθείαν στο λεωφορείο. Δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία που είχαμε...» ανέφερε ο Guy Niv, άλλος αθλητής.

 

 

 

Με πληροφορίες από CNN