ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Το ΝΒΑ επιστρέφει - Το σχέδιο για το φινάλε της σεζόν

Το ΝΒΑ επιστρέφει - Το σχέδιο για το φινάλε της σεζόν Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Έπειτα από ένα κενό τριών μηνών λόγω κορωνοϊού το ΝΒΑ επιστρέφει με αγώνες από τις 31 Ιουλίου ως τις 12 Οκτωβρίου.

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις η Λίγκα φέρεται να κατέληξε σε ένα τελικό σχέδιο με τη στήριξη όλων των οργανισμών αλλά και των παικτών. Η τελική απόφαση ωστόσο θα παρθεί στις 4 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον αθλητικό ρεπόρτερ, Αντριαν Βοϊναρόφσκι, έχουν προσκληθεί 22 ομάδες στη Disney World του Ορλάντο, 13 από τη Δύση και 9 από την Ανατολή, με την όγδοη θέση για τα πλέι οφ να κρίνεται από τη διαφορά νικών που υπάρχει ανάμεσα στον όγδοο και τον ένατο της κατάταξης.

Σε περίπτωση που ο όγδοος απέχει περισσότερες από τέσσερις νίκες από τον ένατο, τότε θα παίρνει αυτομάτως το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Αν όμως η διαφορά είναι μικρότερη, τότε οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Σε αυτή την περίπτωση, ο όγδοος θα θέλει μία νίκη, ενώ ο ένατος δύο για να κριθεί η πρόκριση. Επίσης, έχει αποφασιστεί ότι κάθε ομάδα θα δώσει από οχτώ παιχνίδια για την κανονική περίοδο.

Οι εννέα πρώτες ομάδες της Ανατολής είναι οι: Μιλγουόκι Μπακς, Τορόντο Ράπτορς, Μπόστον Σέλτικς, Μαϊάμι Χιτ, Ιντιάνα Πέισερς, Φιλαδέλφεια Σίξερς, Μπρούκλιν Νετς, Ορλάντο Μάτζικ και Γουάσινγκτον Γουίζαρντς και οι δεκατρείς της Δύσης οι: Λος Αντζελες Λέικερς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντένβερ Νάγκετς, Γιούτα Τζαζ, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Χιούστον Ρόκετς, Ντάλας Μάβερικς, Μέμφις Γκρίζλις, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Νιου Ορλίν Πέλικανς, Σακραμέντο Κινγκς, Σαν Αντόνιο Σπερς και Φοίνιξ Σανς.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ