Μπάσκετ: Πέθανε στα 50 του ο Σάσα Χούπμαν- Είχε παίξει σε Παναθηναϊκό και Ηρακλή

Μπάσκετ: Πέθανε στα 50 του ο Σάσα Χούπμαν- Είχε παίξει σε Παναθηναϊκό και Ηρακλή Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Σάσα Χούπμαν, ο Γερμανός πρώην παίκτης του μπάσκετ που είχε αγωνιστεί και στην Ελλάδα, έφυγε από τη ζωή στα 50 του χρόνια.

Ο Χούπμαν πέθανε έπειτα από χρόνια μάχη με νευρολογική ασθένεια. Έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του στις ΗΠΑ, στο Έβανσβιλ. Στην Ελλάδα, είχε παίξει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή.

Γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1970 στο Μόναχο και σπούδασε στις ΗΠΑ. Ο ύψους 2,16 μ. παίκτης του μπάσκετ ήταν μέλος της εθνικής ομάδας Γερμανίας, με την οποία είχε 67 συμμετοχές από το 1993 έως το 2001, δίνοντας το παρών μεταξύ άλλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1997.


Ο Χούπμαν ήρθε στην Ελλάδα το 1997 και για δύο χρόνια ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια «μετακόμισε» στη Θεσσαλονίκη, όπου για τρία χρόνια έπαιξε στον Ηρακλή.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM