Τσιτσιπάς: Στους «8» του China Open με ανατροπή

Τσιτσιπάς: Στους «8» του China Open με ανατροπή Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στη φάση των «8» του China Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από νίκη που σημείωσε ενάντια στον Νικολόζ Μπασιλασβίλι, με 2-1 σετ.

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι (Νο 17 στην παγκόσμια κατάταξη) είχε κατακτήσει πέρυσι το τρόπαιο στην Κίνα. Στην αναμέτρηση με τον Έλληνα τενίστα ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι ξεκίνησε καλύτερα και κέδρισε το πρώτο σετ με 6-4. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη) ανασυντάχθηκε και πήρε τα επόμενα δύο σετ με 6-3 και 6-2 μέσα σε 2 ώρες και 8 λεπτά. Η νίκη του τού εξασφάλισε και την πρόκριση στους «8» του China Open. 


Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Τζον Ίσνερ (Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη), ο οποίος μετρά ισάριθμες επιτυχίες επί του Έλληνα πρωταθλητή, στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις που είχαν (στο Shanghai Masters το 2017 και στο Wimbledon το 2018). Ο Αμερικανός τενίστας είχε αποκλείσει νωρίτερα τον Ντάνιελ Εβανς.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM