Απεργία την Πρωτομαγιά

Ντουμπάι: Με «περίπατο» ο Τσιτσιπάς στα προημιτελικά

Ντουμπάι: Με «περίπατο» ο Τσιτσιπάς στα προημιτελικά Facebook Twitter
EPA
0

Λιγότερο από μια ώρα χρειάστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να αποκλείσει τον Εγκόρ Γκερασίμοφ από την συνέχεια του Open στο Ντουμπάι.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, No11 στον κόσμο και No5 του ταμπλό, αντιμετώπισε στον δεύτερο γύρο τον 26χρονο Λευκορώσο (Νο155) και τον απέκλεισε εύκολα με 6-3, 6-1 μέσα σε 58 λεπτά.


Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον 22χρονο Πολωνό, Χούμπερτ Χούρκαζ (Νο77), ο οποίος έκανε την μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε με 7-5, 5-7, 6-2 τον Κέι Νισικόρι, No6 στον κόσμο και No1 του ταμπλό.

Ο 29χρονος Ιάπωνας είναι ο δεύτερος τενίστας που βρίσκεται πιο πάνω από τον Τσιτσιπά στην παγκόσμια κατάταξη και δεν συνεχίζει στη διοργάνωση, αφού στον πρώτο γύρο αποκλείστηκε από τον Γάλλο Γκαέλ Μονφίς και ο Κροάτης Μάριν Τσίλιτς, Νο10 στον κόσμο και νο 3 στο τουρνουά.


Στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-4, 3-6, 6-3 του Αυστραλού Ματ Έμπντεν (Νο47).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ