Αίτημα για άρση ασυλίας του Αλέξη Μητρόπουλου

Αίτημα για άρση ασυλίας του Αλέξη Μητρόπουλου Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Αίτημα για άρση της ασυλίας του βουλευτή και αντιπροέδρου της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλου ζητά με έγγραφό του προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο κ. Δραγάτσης ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη στον βουλευτή, για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. 

 

Την άδεια από τη Βουλή ζήτησε ο επίκουρος Οικονομικός Εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης, για να εξεταστούν αδικήματα τα οποία αφορούν (σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται) την μη έκδοση απόδειξης για αμοιβή περίπου ενός εκατομμυρίου που φέρεται να έλαβε από διεκπεραίωση υπόθεσης που χειρίστηκε ως δικηγόρος προ πολλών ετών.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν δύο άλλοι δικηγόροι κατήγγειλαν τον καθηγητή Μητρόπουλο ότι δεν τους απέδωσε το μέρος της αμοιβής που τους αναλογούσε για τον χειρισμό της υπόθεσης και από τον έλεγχο φέρεται να διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο ποσό δεν είχε δηλωθεί.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο κ. Μητρόπουλος έχει αλλεπάλληλες φορές αντιλέξει για την ορθότητα των καταγγελιών με στοιχεία που κατέθεσε στο ΣΔΟΕ και μάλιστα εκκρεμούν προσφυγές του στα Διοικητικά Δικαστήρια. Αυτό όμως δεν σταματά την ποινική διαδικασία που κινεί ο Οικονομικός Εισαγγελέας καθώς αναφέρεται ότι ο φόρος που έπρεπε να καταβάλει ο αντιπρόεδρος της Βουλής είναι 940.000 ευρώ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ετσι,γιατι πολλοι λενε ''ναι,αλλα ο συριζα δεν ειναι διεφθαρμενος''...Και μαλιστα αυτον ο Τσιπρας τον εκανε και αντιπροεδρο της βουλης ενω ηταν ηδη γνωστες οι κατηγοριες!!!!Περιμενουν ξανα την ψηφο μας...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ