Η Ελλάδα θα είναι στο επίκεντρο της λέσχης Bilderberg μετά από τους G7, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian. «Ξεχάστε τους G7, τώρα έχουμε τα μεγάλα όπλα της Λέσχης Bilderberg», αναφέρει η εφημερίδα για τη συνεδρίαση που ξεκινά στις αυστριακές Άλπεις στις 11 Ιουνίου και θα διαρκέσει ως τις 14 Ιουνίου.  

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα ανάμεσα στις 140 προσωπικότητες από 22 χώρες που θα βρίσκονται εκεί, θα είναι και  ο  Μπενουά Κερέ της ΕΚΤ και του Γερούν Ντάισελμπουμ από την πλευρά του Eurogroup, οπότε οι συμμετέχοντες θα έχουν μια ευκαιρία να μάθουν περισσότερα πάνω στο ελληνικό ζήτημα.

 

«Η πιο καυτή οικονομική πατάτα της Ευρώπη, δηλαδή η Ελλάδα, θα είναι στην ατζέντα της συνεδρίασης και είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΚΤ,  Μπενουά Κερέ, θα βρίσκεται εκεί για να συζητήσει με την πιο αυστηρή εχεμύθεια από κοντά με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, όπως τους επικεφαλής της Deutsche Bank, της Lazard, της Banco Santander και της HSBC», αναφέρει το δημοσίευμα.

 

Η Ελλάδα δεν θα είναι πάντως το μοναδικό θέμα σε αυτή την συνάντηση που θα συζητηθούν ακόμη η ουκρανική κρίση, τα χημικά όπλα και η τεχνητή νοημοσύνη.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr