Στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ελένη Ράικου εμφανίστηκε σήμερα οικειοθελώς ο Κίμωνας Κουλούρης, για να ζητήσει από τη δικαστική λειτουργό να προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες ώστε να διαλευκανθεί το περιστατικό με τους αστυνομικούς στο οποίο ενεπλάκη το Σάββατο, το βράδυ.

 

Ο κ. Κουλούρης ζήτησε να καταθέσει χωρίς δικηγόρους, κάτι που δεν προβλέπεται όμως από τη διαδικασία. Αποχωρώντας από τα δικαστήρια δεν παρέλειψε να βγάλει και πάλι την πίκρα του προς τον Χρήστο Παπουτσή που «μου συμπεριφέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στον εργοδότη τους». Να θυμίσουμε ότι ο υπουργός συνεχάρη τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο με τον κ. Κουλούρη επειδή έπραξαν το καθήκον τους.

 

Αυτό άνοιξε πληγή βαθιά στην ευαίσθητη ψυχή του Κίμωνα ο οποίος συνέχισε τους λεκτικούς του σπαραγμούς:  «Δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ο Χρηστάκης. Μέσα από εμένα γνώρισε τον Ανδρέα και τη Δήμητρα και αναρριχήθηκε. Μου ζήτησε να συνταχθώ με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά δεν το έκανα, γιατί ήξερα πού θα πάει ο τόπος με αυτόν».

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr