Guardian: Ο Τσίπρας τώρα θα αντιμετωπίσει σφοδρή αντίσταση μέσα από το κόμμα του

Guardian: Ο Τσίπρας τώρα θα αντιμετωπίσει σφοδρή αντίσταση μέσα από το κόμμα του Facebook Twitter
8

Τη βεβαιότητα ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα αντιμετωπίσει σφοδρή αντίδραση από τους σκληροπυρηνικούς της ριζοσπαστικής αριστεράς και από τους κυβερνητικούς εταίρους των ΑΝΕΛ, μετά τη συμφωνία που υπέγραψε, εκφράζει σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα Guardian.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει με μέτρα λιτότητας παρότι εξελέγη με ένα πρόγραμμα «αντι-λιτότητας».

Στην Guardian μιλάει και ο Παύλος Τσίμας ο οποίος λέει ότι «οι παραχωρήσεις που έχουν γίνει είναι πολύ βαριές και πολιτικά δηλητηριώδεις για την κυβέρνηση».

Εν τω μεταξύ στο άρθρο επισημαίνεται ότι μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας στο Γιούρογκρουπ οι αμερικανικές μετοχές έκλεισαν σε επίπεδα ρεκόρ.

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Το κεφάλι στην άμμο σύντροφοι!"Νικήσαμε", δεν υποχωρήσαμε ατάκτως.Μην κοιτάτε τι λέει όλος ο ξένος τύπος, υποστηρικτές των θέσεων της Ελληνικής κυβέρνησης όπως ο Κρουγκμαν ή οι πολίτικοι των ξένων χωρών.Εμείς "νικήσαμε"....Στο Λαφαζαάνη, το ISKRA και σε καμιά σαρανταριά-πενηνταριά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ποιος θα αναλάβει να το πει?"Η iskra του Λαφαζάνη κατηγορεί την κυβέρνηση για πανικόΈνα άρθρο καταπέλτη κατά της κυβέρνησης σε σχέση με τις προεκλογικές της διακηρύξεις και τη μετεκλογική της πρακτική κυρίως στο θέμα της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους και δανειστές μας φιλοξενείται στον ιστότοπο iskra.gr.Στο άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου Πέτρου Παπακωνσταντίνου με τίτλο «Ρήξη ή ταπείνωση», σημειώνεται με ιδιαίτερη έμφαση ότι η επιστολή προς το Eurogroup με την οποία ζητείται η παράταση «συνιστά βαρύτατη υποχώρηση, όχι τακτικού αλλά στρατηγικού χαρακτήρα», ότι «η τοποθέτηση αυτή ισοδυναμεί, αν όχι με Μνημονιακή στροφή 180 μοιρών, πάντως με ενταφιασμό κάθε έννοιας ουσιαστικής ελάφρυνσης του χρέους» και ότι «η κυβέρνηση έχει πανικοβληθεί από το ενδεχόμενο να καταρρεύσουν οι τράπεζες από το οικονομικό σαμποτάζ της Γερμανίας και της Πέμπτης Φάλαγγας στην Ελλάδα».http://tinyurl.com/l9ujlwzΕξ οικιών τα βέλη λοιπόν σύντροφοι!Αλλά μάλλον και αυτοί είναι "νεοδημοκράτες", "στα τέσσερα", "Γερμανοτσολιάδες" και άλλα γραφικα!
Τούς ΑΝΕΛ να τούς διώξει τώρα και να κάνει συμφωνία με το Ποτάμι. Έτσι κι αλλιός πρόγραμμα έχουμε, αυτό υποστήριζε το Ποτάμι απ'την αρχή.
Μα, ποιά Guardian τώρα, σοβαρά μιλάμε?Ο Αλέξης διαβεβαιώνει ότι τούς πήραμε να΄ούμε τα σώβρακα κι ο γκουρού τής οικονομίας μιλάει για νίκες. Αυτοί οι ξένοι ρε παιδί μου δεν παραδέχονται ούτε τούς θριάμβους μας. Τσκ, τσκ, τσκ...