Guardian: Ο Τσίπρας τώρα θα αντιμετωπίσει σφοδρή αντίσταση μέσα από το κόμμα του

Guardian: Ο Τσίπρας τώρα θα αντιμετωπίσει σφοδρή αντίσταση μέσα από το κόμμα του Facebook Twitter
8

Τη βεβαιότητα ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα αντιμετωπίσει σφοδρή αντίδραση από τους σκληροπυρηνικούς της ριζοσπαστικής αριστεράς και από τους κυβερνητικούς εταίρους των ΑΝΕΛ, μετά τη συμφωνία που υπέγραψε, εκφράζει σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα Guardian.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει με μέτρα λιτότητας παρότι εξελέγη με ένα πρόγραμμα «αντι-λιτότητας».

Στην Guardian μιλάει και ο Παύλος Τσίμας ο οποίος λέει ότι «οι παραχωρήσεις που έχουν γίνει είναι πολύ βαριές και πολιτικά δηλητηριώδεις για την κυβέρνηση».

Εν τω μεταξύ στο άρθρο επισημαίνεται ότι μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας στο Γιούρογκρουπ οι αμερικανικές μετοχές έκλεισαν σε επίπεδα ρεκόρ.

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ για Πλεύρη: «Ήταν συνιδρυτές σωματείου με τους κατηγορούμενους γιατρούς» στην υπόθεση Μαζωνάκη

Έντονη αντιπαράθεση έχει δημιουργηθεί μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου, με επίκεντρο την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη και των δύο κατηγορούμενων γιατρών
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ – Οι προτιμήσεις για την επόμενη κυβέρνηση

Σχεδόν ένας στους τρεις προτιμά αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ στο 27,1%, βρίσκεται το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με την ΕΛ.Α.Σ. και μικρότερα κόμματα της Αριστεράς
THE LIFO TEAM
ΡΟΖΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Παραιτείται η Ρόζα Βρεττού: «Η σημερινή ηγεσία φαίνεται να μην έχει συλλάβει την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ»

Με αιχμές η σχετική επιστολή της - Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε «γραφειοκρατικές αγκυλώσεις», «ατολμία, έλλειψη πρωτοβουλιών και επιφανειακή πολιτική» και «υποτιμημένη εσωκομματική δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Πολιτική / Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Στο «Can’t Wait», ο ανερχόμενος Αυστραλός ποπ καλλιτέχνης ξαναφαντάζεται την ανδρική αθλητική κουλτούρα ως κουίρ ρομάντζο. Μαζί του εμφανίζονται ο Ian Roberts και ο Mitch Brown, δύο πρόσωπα με πραγματικό βάρος στην ιστορία της κουίρ ορατότητας στον αυστραλιανό αθλητισμό.
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Το κεφάλι στην άμμο σύντροφοι!"Νικήσαμε", δεν υποχωρήσαμε ατάκτως.Μην κοιτάτε τι λέει όλος ο ξένος τύπος, υποστηρικτές των θέσεων της Ελληνικής κυβέρνησης όπως ο Κρουγκμαν ή οι πολίτικοι των ξένων χωρών.Εμείς "νικήσαμε"....Στο Λαφαζαάνη, το ISKRA και σε καμιά σαρανταριά-πενηνταριά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ποιος θα αναλάβει να το πει?"Η iskra του Λαφαζάνη κατηγορεί την κυβέρνηση για πανικόΈνα άρθρο καταπέλτη κατά της κυβέρνησης σε σχέση με τις προεκλογικές της διακηρύξεις και τη μετεκλογική της πρακτική κυρίως στο θέμα της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους και δανειστές μας φιλοξενείται στον ιστότοπο iskra.gr.Στο άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου Πέτρου Παπακωνσταντίνου με τίτλο «Ρήξη ή ταπείνωση», σημειώνεται με ιδιαίτερη έμφαση ότι η επιστολή προς το Eurogroup με την οποία ζητείται η παράταση «συνιστά βαρύτατη υποχώρηση, όχι τακτικού αλλά στρατηγικού χαρακτήρα», ότι «η τοποθέτηση αυτή ισοδυναμεί, αν όχι με Μνημονιακή στροφή 180 μοιρών, πάντως με ενταφιασμό κάθε έννοιας ουσιαστικής ελάφρυνσης του χρέους» και ότι «η κυβέρνηση έχει πανικοβληθεί από το ενδεχόμενο να καταρρεύσουν οι τράπεζες από το οικονομικό σαμποτάζ της Γερμανίας και της Πέμπτης Φάλαγγας στην Ελλάδα».http://tinyurl.com/l9ujlwzΕξ οικιών τα βέλη λοιπόν σύντροφοι!Αλλά μάλλον και αυτοί είναι "νεοδημοκράτες", "στα τέσσερα", "Γερμανοτσολιάδες" και άλλα γραφικα!
Τούς ΑΝΕΛ να τούς διώξει τώρα και να κάνει συμφωνία με το Ποτάμι. Έτσι κι αλλιός πρόγραμμα έχουμε, αυτό υποστήριζε το Ποτάμι απ'την αρχή.
Μα, ποιά Guardian τώρα, σοβαρά μιλάμε?Ο Αλέξης διαβεβαιώνει ότι τούς πήραμε να΄ούμε τα σώβρακα κι ο γκουρού τής οικονομίας μιλάει για νίκες. Αυτοί οι ξένοι ρε παιδί μου δεν παραδέχονται ούτε τούς θριάμβους μας. Τσκ, τσκ, τσκ...