Το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέτυς Μπαζιάνα

Το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέτυς Μπαζιάνα Facebook Twitter
1

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα «Πόθεν Έσχες» των πολιτικών για τα έτη 2016, 2017, 2018. Ανάμεσα στα πόθεν έσχες που γνωστοποιήθηκαν είναι και εκείνο του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος στη δήλωση του αναφέρει και τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχει η σύζυγος του, Μπέτυ Μπαζιάνα. 

Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης θα παραμείνουν στο site της Βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού: 

Για το 2018 (χρήση 2017) ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει εισοδήματα 33.412,77 ενώ η σύζυγός Μπέτυ 19.820. Δεν έχουν μετοχές ή ομόλογα. Η κ. Μπαζιάνα διαθέτει από το 2003 μια θυρίδα.

Αναφορικά με τις καταθέσεις τους, ο κ. Τσίπρας έχει συνολικού ύψους 51.052,5 ευρώ 12.318,91 ευρώ. Στο όνομα του γιου τους Φοίβου-Παύλου υπάρχει λογαριασμός με ποσό 25.463 ευρώ.

Δηλώνουν ένα ακίνητο κι ένα οικόπεδο και τα δύο από γονική παροχή. Επίσης, ο κ. Τσίπρας δηλώνει μια μηχανή ενώ η σύζυγος του ένα αυτοκίνητο. 

Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο πρώην ΠΘ δηλώνει εισοδήματα 33000 χιλ.Θεωρούσα ότι έπρεπε να είναι περίπου τα διπλάσια.Και βέβαια, είναι απορίας άξιον οι 25000 χιλ. καταθέσεις στο όνομα του γιού του.Πολλά ρωτάω, εδώ ΟΛΟΙ κάνουν τα στραβά μάτια και δεν δηλώνουν ΠΟΘΕΝ έσχον, αλλά απλά ΤΙ έσχον.Δεν αισθάνομαι και περήφανος που αυτό γίνεται ανεκτό.