Οι πρώτες δηλώσεις Τσίπρα για την παραίτηση Λοΐζου: Θα αποφασίσω

Οι πρώτες δηλώσεις Τσίπρα για την παραίτηση Λοΐζου: Θα αποφασίσω Facebook Twitter
2

Την πρώτη του δήλωση για την παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου, έκανε από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Ερωτηθείς σχετικά, αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες, ο κ. Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω ενημερωθεί ακόμη. Θα ενημερωθώ και μετά θα αποφασίσω».

Νωρίτερα, η κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη έδωσε στη δημοσιότητα μια επιστολή, με την οποία έθετε στη διάθεση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ την απόσυρσή της από το ευρωψηφοδέλτιο, μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα δημοσιεύματα για την είσπραξη της σύνταξης της νεκρής μητέρας της.


«Προφανώς αναγνωρίζω ότι λανθασμένα καταβαλλόταν για κάποιο διάστημα η σύνταξη αυτή», γράφει μεταξύ άλλων στην επιστολή παραίτησής της. 

«Η στόχευση μου ήταν να συνεισφέρω στον αγώνα κατά της ανόδου της ακροδεξιάς, καθώς και στην ανάδειξη του κομβικού ρόλου του πολιτισμού σε αυτή τη μάχη, δεν επιθυμώ να μετατοπίζεται η συζήτηση εξαιτίας μου και, συνεπώς, θέτω στη διάθεση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ την απόσυρσή μου από το ευρωψηφοδέλτιο».

Τα ρεπορτάζ για τη σύνταξη και άλλα φορολογικά χρέη

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων «Φιλελεύθερος» και «Πρώτο Θέμα» υπάρχει σχετική καταδικαστική απόφαση για την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,

Το «Πρώτο Θέμα» επικαλείται απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου 2017. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει επιστρέψει τα χρήματα και χρωστά, μαζί με τις προσαυξήσεις, περίπου 94.000 ευρώ.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» υποστηρίζει ότι στις 25 Ιανουαρίου 2019 το Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε αναβάλει δίκη της Μυρσίνης Λοΐζου για άλλα φορολογικά χρέη, επειδή δεν είχε κληθεί νομίμως η κατηγορούμενη, και η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 14 Μαΐου, δώδεκα ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"Η στόχευση μου ήταν να συνεισφέρω στον αγώνα κατά της ανόδου της ακροδεξιάς"Μάλιστα....κλέβεις το κράτος ,προσβάλλεις νεκρους, και στο τέλος πετάς ενα τσιτάτο για τον κίνδυνο της ακροδεξιάς και όλα δικαιολογούνται! Τι κατάντια , πόση χοντροπετσια συγκεντρωμένη σε ανθρώπους που μέχρι πρότινος ηταν οι υποτιθέμενοι προασπιστες του κοινωνικού ήθους,,,,wtf ! Απόλυτη ξεφτίλα που δεν έχει προηγούμενο.